A Broken One

Jag har ont i hela kroppen, ena handleden kan jag knappt öppna en Cola med(diskhanden), andra armen har världens träningsvärk, små skärsår över hela händerna och lite halvt imponerad av puppy som hållt mig vaken hela morgonen. Jag tror vi hade varenda sko i sängen innan jag gav upp. 
 
Jobba som bartender är svårt!
Jobbade lördag natt från tio till halvnio på morgonen och hade fullt upp med att försöka hinna med och göra allt och inte klappa till en jag jobbade med. Jag har aldrig jobbat när det vart så mycket människor i baren, så förvänta er inte att jag ska kunna allt. Men den där människan gick mig på nerverna riktigt duktigt och hade noll smidighets faktor. Jag tog en rast innan tolv, sen var det konstant arbete tills stängning vid åtta. Irritationen blev inte mindre när mitt shift som skulle slutat vid sju, förlängdes 1½ timme och jag dessutom förväntades vara tillbaka på jobbet vid fyra på eftermiddagen. Vi var hemma vid nio, men huvudet var fortfarande stressat, så jag somnade inte förrän elva. Klockan två ringde klockan igen!

Gick omkring som en zombie på jobbet igår, men det var superlugnt och jag och Dana gick mest runt och åt nachos. Hon e supercool! Efteråt bjöd jag pojkarna på lite mat med dricksen jag fick i lördags, 37 euro.

Så lördag var ett helvete, men jag vet att jag skötte mig bra och det kommer bli lättare med tiden. Men just nu känner jag mig halvt invalid med mina händer och sår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0