It's A Fucking Cockatoo!

Så, då var första dagen på skolan avklarad och hujeda mig säger jag bara!

Det här kommer bli ett tufft år och söta lilla Netty som jag mailat med och som hjälpte mig med visum och allt, var inte så sockersöt i verkligheten. Hon körde militärstil på en gång. "Vi är inte här för att hitta nya vänner, det har vi redan. Vi är endast här för att jobba"  Happ! Det är en väldigt krävande dam det där! Men men, hennes CV är förbannat imponerande, så jag antar att hon vet vad hon håller på med.

 

På väg hem fråm skolan fick jag köpa lite mer grejer till skolan och börjar få penga ångest redan. Är det möjligt att leva på vatten och gröt i 10 månader? Fick även leva ut den typiska turist bilden när jag plötsligt stannar mitt i vägen och stirrar upp mot himlen och tokler. Folk går in i mig, men vad bryr jag mig - Det flyger en flock med kakaduor alldeles ovanför mig! Så jävla häftigt! Jag har hört dom varje morgon men inte velat väcka de andra. Och nu flyger dom förbi utanför fönstret hela tiden. Haha!! Ska nog stå och glo ett tag. I'm a nerd!

 

Har lagt ut en jobb annons och redan fått 4 "väldigt oanständiga" förslag som mammor skulle sagt. Personlig massage, underklädes servitris och fun adult private work! Väntar otåligt på dom riktiga förslagen så jag slipper ha panik över att pengarna bara försvinner.

 

För övrigt var det en väldigt miserabel Malin igår och inatt.

Blev lite (läs väldigt) trött på mig själv för att jag måste göra sånt här, för jag orkar ju inte egentligen. Egentligen vill jag ju bo i närheten av familjen och leva lite Svensson liv. Ha mina vänner och kunna ha myskväll hemma i Bjurs med de jag älskar mer än livet. Men nej, jag är för jävla rastlös för mitt eget bästa tror jag.

Så igår kväll gömde jag mig i duschen, drog täcket över huvudet vid åtta och vaknade vid fyra. Låg och tänkte i fyra timmar och tyckte synd om mig själv och gjorde upp planer på hur jag skulle kunna komma hem snabbare och vad jag skulle göra då. Var lite frustrerande att ligga i samma säng som två andra tjejer när man bara ville snörvla och snora. Blev inte bättre av att Jeffi skickade underbara SMS och fick mig att förbanna mig själv för att jag flyttade från Belgien...

 

Men jaja, jag gör ju alltid såhär när jag flyttar! Deppar lite och tycker allt är piss. Sen ordnar det upp sig. Dock är jag rätt säker på att efter den här resan är det dags att ta det lite lugnt ett tag. Jag känner att jag måste få bosätta mig nånstanns och vila lite.

 

Kram på er alla!!!

På fredag flyttar jag till andra lägenheten med fast internet, så då kommer det lite bilder

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0