And I Think To Myself, What A Wonderful World

Min hals är dum idag, bränner och svider. Min tur att bli förkyld nu :(

Igår var det shopping i Liffey med Mads. Hittade en jäkla massa grejer, men bara sånt jag behövde. Ok, kanske slank ned någon lösögonfrans som kanske inte stod med på listan? Men det var rea så jag tjänade ju in den i slutändan. På nåt sätt tjänar vi alltid pengar när vi shoppar...

När vi väntade på bussen blev vi täcka av dalande blombad. Där hemma kanske ni har snö? Vi har blomblad i drivor!




Tog bussen hem och gick till grannarna där dom höll på att grilla och placerade oss i solstolarna. Var himla trevligt, förutom några som led av PMS. Men men, alla har vi såna dagar. Jag o Maddo gömde oss i vårt lilla kryp in och skrattade oss ömma i magen åt jag vet inte vad? Det var bara en sån dag igår när allt var roligt. Kom hem vid två och däckade i sängen.



Vårt lilla kryp in

Idag var det upp i skaplig tid för att vara söndag och bege sig på utflykt. Helt underbart väder och uppe vid Castletown var det plantmarknad. Det stod att det skulle vara exotiska och sällsynta växter, men jag såg då inga? Var mest vanligt krims krams men det var kul. Åt lite crepes, kaffe och jordgubbar med grädde på slottets innergård och myste bland alla tanter och gubbar. Det var riktigt fint där uppe med massa gröna fält och skog. Fick tillåtelse att köpa en växt av frugan, så jag köpte tre! Måste ju få lite trevligt ute på våra sten plattor. Fick gå i strumporna hem. Nya skor, så skavsår borde jag ju ha räknat med.


Tydligen ska Vita Huset fått sin inspiration från det här slottet





Ska slappa lite nu innan jag ska ta med Maddo och titta på det nykläckta fölet vi hittade på vägen. Så där äckligt söt som inte riktigt har koll på benen än och hoppar runt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0