2009

Så hade det blivit ett nytt år igen då...tiden bara flyger iväg.

Januari
Året började med Sensation i White i Tyskland med Jimmy, syrran och hennes kille Zeb. Det var en riktigt rolig resa och precis efter hemkomsten väntade nästa äventyr. Syrran och Zeb skjutsade oss direkt från Skavsta flygplats till Arlanda där jag o Jimmy skulle få vänta hela natten. Flyget till Kuala Lumpur gick åtta på morgonen tror jag och vi kom till Arlanda kvällen innan. Minns att det var svinkallt på flygplatsen men till slut kom Jimmys familj dit med lite frukost. Vi drog med dom på en krånglig men rackarns rolig resa. Kuala Lumpur, Cambodja, Thailand och få hälsa på min och Jimmys lilla reservfamilj. Vi var bra trötta efter den resan men vi hann med mycket på bara 2 veckor.

     

     
Februari
Jimmy åkte ner till Lidköping och började på sitt gamla jobb igen. Jag blev kvar i Falun med dogsen och försökte hitta jobb. Visste väl fortfarande inte riktigt vad jag skulle hitta på men till slut blev det bestämt att jag skulle flytta med Jimmy ner till Lidköping så fick vi se vart jag hamnade. Sagt och gjort började plocka ned lägenheten och allt som tillhörde den. Blev många öl med hög musik och även några svordomar innan Broder Daniel följde med mig ned med flyttlasset. Blev kvar i några veckor sen orkade jag inte med mer bråk och åkte hem till Dalarna igen. Lilla Mimmisen försvann från oss♥

   
Mars
En riktigt dålig månad känslomässigt.
Jag bodde hemma hos mamma och pappa och höll på att riva mitt hår i tussar. Ena sekunden var man redo att hoppa framför en bil när man nästa sekund knappt kunde sitta stilla för att man var så nervös och förväntansfull. Jag sökte en massa jobb som au-pair och fick även en hel del napp. Skulle ned till Frankfurt för att hälsa på en familj när plötsligt en utav mammorna, Maria, säger åt mig att söka jobb där hon jobbar. På en IT help desk. Jag skakar skrattretande på huvudet-Malin och IT? Men sen tänker jag att varför inte?
Fick lov att lämna mina små bebbar nere hos Jimmy.


April

Den 4 april började mitt nya jobb i Mechelen, Belgien. Jag var nervös så jag kunde spytt innan jag kom fram. Familjen lämnade av mig på Arlanda och det blev en hel del tårar. Landade i Bryssel och lyckades ta rätt buss ut till Mechelen Station. Sen var det en cigarett som gällde för att försöka lugna ned mig lite. Kommer ihåg att jag var såld på en gång. Jag fick ta av mig till linne och överallt satt människor på uteserveringarna och njöt. Det bara skrek vår om landet. Flyttade in hos en Sath, en indier jag hittade på nätet, haha! Vi delade en 2:a och jag blev fruktansvärt bortskämd med Indisk mat. Började min IT träning och det var 4 hårda veckor. Alldeles slut i huvudet efter en dag. Och de första testsamtalen vi fick-det var nära hjärtattack! Hamnade i ett riktigt bra team med helt underbara människor

   

Maj
Spelade varje quiz som fanns på Facebook.
Vi lunchade borta vid the Pöl, gick på spansk festival och syrran hade arbetsintervju om en plats på mitt jobb och var alldeles hyper. Jag med lite i smyg! Jag flyttade till Bryssel över en helg och agerade kaninvakt åt Maddos vilddjur. Gick inte vilse en enda gång vilket är grymt imponerande för att vara jag. Träffade pojkvän och tittade på en hel hög med stand up. Blev av med min känslomässigt handikappade pojk och skaffade lägenhet i Antwerpen. Hamnade mitt i en Pride festival i Bryssel med maddo.

  


Juni
Dumma dumma Michael Jackson dog och jag blev deppig. Skumt eftersom jag aldrig brytt mig om honom på det sättet, men jag kunde knappt se ett videoklipp med honom innan jag började böla. Annars hände det nåt hela tiden. Daniel och Ida kom och hälsade på och jag guidade runt dom i Belgien. Vi åkte till Brugge och åkte kanalbåt. Syrran fick jobbet så vi hämtade henne på flygplatsen och hon flyttade in på min vattensäng hemma hos Indiern. Nästan hela familjen samlad. Det var party, Vampireparty, jag försökte lära mig Origami och det var after work! Åkte till bergen och paddlade kajak med bruce och jeff och det var verkligen jättefint. Syrran åkte hem efter några veckor för hon kände inte att det var något för henne. Jag flyttade in i min alldeles egna lilla lägenhet och kände att jag samlade vuxenpoäng.

  


Juli
Jag satt och svettades som en tok i lägenheten och slogs med myggen.
Jobbet stressade på som alltid men jag och maddo fick ju bli CID agents, så vi slapp ta lika många samtal iaf. För då fick man nästan alltid utskällning av missnöjda användare. Jag åkte hem till Sverige på semester och blev upphämtad av mamma och pappa i Bromma. Dom hade hämtat mina bebbar så jag var världens lyckligaste. Mina små troll var väldigt saknade. Det grillades och åt mammas mat, spelade twister och serverade på min högstadielärares bröllop. Jätteroligt att jag fick den äran! Jag gick på TomorrowLand festivalen och myste till underbar musik. Vi fick Malmöbesök på jobbet och vi lärde känna några knäppstollar som vi skulle komma att skratta oss ömma åt.
      

  


Augusti
Det var dags för ännu en depp period där man inte riktigt visste vad man skulle göra med sig själv. Att bo ensam är inte alltid så roligt och jag antar att jag saknade någon att kunna krama om. Jag jagade bankkonton för fulla muggar men pappersarbete  är en jäkla mardröm i Belgien. Jag och Maddo åkte till Amsterdam med Suzy och Joeri och hamnade ännu en gång mitt i en Pride festival. Vi besökte The Dungeon och jag höll på att skita på mig av rädsla vissa gånger. Jag träffade min 17 åring som jag bestämde date med. Var dock helt övertygad om att han var minst lika gammal som mig. Så tro mig när jag säger att jag tappade hakan när han berättade sin riktiga ålder. lade det på is några år! Jag sprang runt i majsfält och kände mig som 4 år igen och försökte mig på att blondera håret. Det misstaget förtjänade alla svordomar det fick!


      

September
Villa Pace i SintNiklass med Suzy och Joeri resulterade i världens baksmälla men med ett nytt telefonnummer på mobilen! Gjorde något jag aldrig trodde jag skulle gort innan och skrev mitt nummer på ett glasunderlägg och gav till bartendern.Men han svarade!
Posten meddelade att dom skulle flytta sin help desk till irland så vi skulle bli utan jobb sen. Vi blev riktigt förbannade efter allt slit vi har stått ut med. Men sen började vi drömma:vart skulle vi ta vägen då? Min och maddos lista var väldigt lång till slut. Mamma och pappa kom och hälsade på och vi trängde ihop oss i min lilla studio. Visade dom Brugge, Gent och Bryssel. Åt frukost för första och sista gången i min lägenhet och myste av sällskapet. Perfekt när man hade hemlängtan och kände sig lite vilsen. Lärde mig vika pengaskjortor och fick sen lära upp det nya gänget från Dublin som skulle ta över vårat jobb. Dom var inte särskillt omtyckta i början, men dom visade sig ju vara rätt roliga.

    

Oktober
Det var en sorgens och lyckans månad. Jag träffade tältkillen som lagade födelsedagsmiddag åt mig och kramade om mig när jag behövde. Men sen fick ju maddo för sig den dumma iden att åka tillbaka till Sverige. jag hade sån ångest när jag räknade dagarna och grät som ett barn efter att vinka av henne i Bryssel. Den tjejen e grym! Jag blev 24 år ooch fick kanske en liten åldersnoja och började tänka på allt jag måste hinna med innan jag dör. Jag träffade min Cagefighter som visade sig vara som en liten 12-åring i huvudet. Tycker det är roligt att någon som ska vara stor, stark o farlig är så dum! Gav upp honom rätt snabbt när det visade sig att han hade bekräftelsemani. Jag åkte upp till åttonde våningen på EDS och åkte på utflykt till Breda i Holland. Irländarna åkte hem och jag fick veta att jag skulle åka dit över Halloween för att coacha dom i början. Sagt och gjort hoppade jag på flyget dit och upptäckte att jag inte fattade ett smack av det dom sa! Det är INTE engelska dom pratar! Fick uppleva allt tokeri med halloween och tror aldrig jag sett så många fantasifulla utklädnader. Sen kom frågan: Vill du flytta hit och jobba?
Yes!

    
 


November
Dagen efter att jag kommit hem från Irland flög jag vidare mot Sverige och mötte upp familjen innan vi hoppade på båten till Tallin. Blev en liten weekend tripp och det var riktigt roligt. Det blev karaoke, drinkar, poolbad och mys på medeltida restauranger. Sen stannade jag o syrran en dag i Stockholm och shoppade lite. Jobbade sista veckan med teamet och hade perfekt avslutningskväll med en äkta svensk parkfylla och skratt så tårarna rann. Världens bästa team! Jeff tog mig till havet men fortsatte sen köra tills vi kom till Paris. Bland det häftigaste jag varit med om och jag älskar sån spontanitet! Sista veckorna var det bara jag och Stefan på jobbet i Belgien så vi var väl inte sådär överdrivet inspirerade. Försökte packa väskan i x antal dagar men det kändes jobbigt. Sa hej då till alla och insåg varför det är så jobbigt att flytta. Men den 30 november flög jag till Dublin och träffade mupparna, Andreas och Maddo som redan börjat jobba där.

      

     


December
Flyttade runt lite och letade sovplats och hamnade tills lut hemma hos Sonny som jag nu ska dela lägenhet med. Fick jobbet som coach och ansvarar för 27 personer. Erkänner lite i smyg att jag faktiskt e stolt över mig själv. Det var julmarknad i Aachen, Tyskland med Suzy och Joeri och sen den underbara julen hemma hos familjen i Sverige. En riktigt lyckad jul och jag längtar redan efter nästa. Nyåret spenderades ännu en gång i Dusseldorf på Sensation White. En helt underbar kväll och mitt bästa nyår än så länge...

   
  



Det  hände en hel del ändå förra året...wonder what will happend this year?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0