Which Street To Walk On?

Var meningen att jag skulle leka nyttig ikväll men efter att däckat i sängen och knappt kommit upp igen, gav jag upp den iden. Vet inte vad som träffade mig i huvudet, men det var omöjligt att hålla sig vaken. Så istället la jag mig på soffan med lite Bowie och läste ut en bok. The One Minute Manager. Frugan tipsade mig om den och bara namnet fick mig att känna ångest. Han utmanade mig att läsa de första tre sidorna och sen fortsatte det av sig själv. En jätte enkel och bra bok om hur man med väldigt enkla medel kan få människor att prestera bättre på jobbet i vanliga livet. Så den lästes ut och jag ska banne mig tänka på det nu när jag jobbar. Imponerande hur så lite kan göra så mycket.

"A problem only exists if there is a difference between what is actually happening and what you desire to happen"

Annars har dagen flytit på bra. Blev tipsad om ett jobb idag som tränare på HP, tyvärr var det människor som var lite bättre kvalificierade än mig som åxå sökte. Så jag skippade det och fortsatte intala mig själv att Finland kommer bli kul. Jag behöver en ny utmaning och det kan nog verkligen bli en utmaning.
Tittade även på lite lägenheter inne i Dublin, bara på skoj. Det hela slutade med att jag satt på Immoweb och kollade lägenheter i Antwerpen och kollade vilka jobb som fanns i Belgien för tillfället. Var bra nära att söka ett jobb i Amsterdam men fick slå mig själv på fingrarna. Den tiden kommer, nästa år får jag flytta hem igen. Nu är det Irland som gäller så jag kan spara ihop lite pengar och resa lite. Även om det är bra lockande att flytta redan nu.

Men i sommar är det Irlands gator jag ska fortsätta utforska...



Kommentarer
Postat av: IDA

Sv: Åh, håller med dig helt! Han har varit en favorit för mig sedan jag hade en crush på hans karaktär Jum-Jum i Mio min Mio. Haha!

2010-04-23 @ 00:37:20
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Svar: Hihih, ja en liten rödtott-sötis :D

2010-04-23 @ 08:02:15
URL: http://cicii.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sv: Aha finns det än bok till "Flickan från ovan"? det visste jag inte, men i så fall får man väl leta upp den så man kan läsa den med, hihi

2010-04-23 @ 09:02:12
URL: http://rebeccaaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0