Just Don't Look Back

Det är 1:a april men jag har banne mig gjort allt annat än att skämta alldeles nyss. Äntligen efter ett par månader har jag fått använda de nya springskorna. Var på väg för någon dag sedan, men lyckades hitta på en ursäkt. Inte idag, idag slängde jag ut mig själv och började springa för kung och fosterland. Eller iaf för det där nedrans påskägget vi fick på jobbet. Gick bättre än jag trodde och jag borde ha kommit upp i minst 2,5km nonstopp iaf. Det är en början! Men nu är jag helt darrig i kroppen. Jäkligt skönt dock, så jag tänkte fortsätta med lite armviftande och kroppstrassel. Måste ju få ordning på det där till Techno Parade i september :)

Har annars varit en väldigt tröttande dag. Efter lunch var det träning i över tre timmar. Satt och kollade på en dataskärm som bodde nånstanns i Frankrike och lyssnade på förkyld fransman som knappt kunde engelska. Det var riktigt svårt att försöka hålla sig vaken och särskillt när man måste föregå med gott exempel inför de nya Finnarna. Blev många kaffekoppar!

I morgon blir det en timmes sovmorgon och bara halvdag. Sen är det påsk! Dock en väldigt fattig påsk och ingen påskmust:(




Känns som om ansiktet ska sprängas och man e sådär charmigt röd och andfådd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0