Going vegan

Strålande sol idag igen och helt underbart!

Efter jobbet följde jag med Danne och Mackan till Liffey för vi skulle på uppdrag. Hade hört om en häst som gick omkring i en hage där, smal och sjuk. Och sånt kan man ju  inte bara berätta och sen förvänta sig att jag bara ska nicka och sucka upprört. Nej nej, den skulle ju räddas! Tyvärr hittade vi ingen häst så jag hoppas att den antingen blivit omhändertagen eller kanske avlivad? Den hade tydligen sett rätt illa ut däran.

Så vi gick till Lidl och började den riktiga utmaningen. Jag fick ju en snilleblixt där igår efter nån öl att jag skulle hänga med på en plan Danne och Arvid hade - att bli vegan för en månad. Jag tyckte det lät vettigt och jag har ju redan halva inne efter 12 år som vegetarian. Vi gick runt och läste på alla innehållsförteckningar och det kommer bli svårt. Ägg eller mjölk i allt gott. Tittade även upp en massa E-ämnen idag och jäklar va snuskigt det är! Vidrigt vad dom stoppar i maten egentligen.

Vi hittade lite iaf, så sen lagades det pasta o tomatsås. Haha, väldigt originellt. Men jag tror på det här. Alltid velat prova vegan och fatta vilket underbart bantningstips. Bikini, here I come!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0