Storm

Det låter som om hela huset håller på att blåsa bort. Ett rackarns oväder!
Har precis klämt i mig en stor jäkla Subway macka så nu ligger jag i sängen och njuter av att göra ingenting. Precis det jag ska uppehålla mig med ikväll. Äntligen är det helg och jag ska soooova i morgon. Var inte pigg i morse och det krävdes en hel del övertygelse om att dagen skulle gå fort för att lyckas klä på sig. Inte nog med att jag var dödstrött så höll jag på att få hjärtattack när jag gick ut från stationen i Mechelen. Jag var inne i mitt och helt plötsligt springer jag rakt in i den här halvsju på morgonen. Det fick mig garanterat att vakna



Men väl på jobbet var det inga problem. Alla var på sitt störda fredagshumör, särskillt Daniel, så det går inte att ha tråkigt. Det blev Hangman och en massa skratt o knäppa ideer. Irländarna e riktigt roliga och jag ser fram emot Dublin den 26 oktober. Kom på att jag är ju där över Halloween!!! Så jag hoppas dom firar det duktigt! Det blir två intensiva veckor. Dublin den 26, en massa jobb, Belgien den 4 nov, Sverige den 5 nov, Tallin och familjekalas över helgen och sen tillbaka till Belgien den 8 nov igen. Men jag ser verkligen fram emot det!

Efter jobbet bjöd jag Daniel på yoghurtshake och brownie. Vi fortsatte med konstiga disskusioner och fortsatte fredagsflummet! Men nu e jag hemma och fryser. Ska försöka få upp värmen sen ska jag se på film tror jag. Fick en konstig japansk film av Roel, Machine Girl.



Här har ni typiskt fredagstänkande på EDS
Hysteriskt roligt enligt oss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0