私は話す日本語

今日私はされたと映画を鑑賞疲れてきた。ロエル私が自分自身が面白がって、フィルム手に入れた。

oj förlåt, ni kanske inte kan japanska?

Det här har jag roat mig med idag. Jag fick den i torsdags av Roel och trots det japanska språket och den Belgiska textningen, klarade jag mig riktigt bra! Jag fattade handlingen och den var ganska underhållande. Vissa scener var typiskt Kill Bill med fontäner av blod och vissa scener var riktigt äckliga. Typ som när hon skjuter bort ett helt ansikte. När man hör handlingen tvekar man ju men den dög absolut. Hela grejen med filmen är att en tjej ska hämnas sin familjs död, hon förlorar armen och hon får den briljanta iden att designa ett maskingevär och sätta som protes. Det är ju en garanterad storsäljare! Haha!

Kvällen/natten/morgonen på Stereo Sushi var grymt roligt! Vi dansade som galningar och musiken var så skön! En massa jackson låtar. Massa! När klockan var sex på morgonen väntade sängen. Jag slog på datorn en snabbis och läste lite mail. Hade fått ett argt brev från en kompis flickvän som tyckte att jag kunde få hennes kille nu, för hon var trött på honom. What? Jag har knappt pratat med honom senaste veckorna för att hon är så svartsjuk. Så jag skrev et argt mail tillbaka och sa att jag hade ingenting att göra med deras förhållande och att jag redan offrat en vän för hennes skull. Sen var det dags för nästa. Min cage fighter ringde, IGEN, för han ville träffas. Jag orkade inte svara för han är alldeles för efterhängsen och läskigt korkad som inte fattar mina hintar. Så han pratade in ett desperat röstsvar och jag drog täcket över huvudet. Vad har hänt med alla normala människor? Vart har dom gömt undan er?

Inget nyttigt har skapats idag och inte kommer det göra det heller. Måste försöka sova snart för tydligen har jag tidiga skiftet nästa vecka och börjar klockan sex. Det betyder att jag får gå upp fyra och ta en härlig? morgonpromenad på 3km. Får se om nån e sugen på att byta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0