Sharmen

Okej! Min tanke med den här kvällen var att ta 2 sömnpiller och försöka gömma mig så gott jag kunde. Sen bjöd Sath mig på te och det var riktigt trevligt. Vet att jag varit himla tråkig rumskamrat den här veckan men jag har verkligen varit nere. Nu har jag dock kommit till en vändning...varför sitta o deppa när hela Europa ligger för mina fötter? Jag menar, jag har bott i ett helt nytt land i 1 månad.. inom en timmes bilfärd har jag 3 olika länder som många bara drömmer om attt besöka. Jag ska vara glad. På mindre än 1 vecka lyckades jag få ett riktigt bra jobb och en bra bostad i Belgien. Det e inte så lätt! Så idag bestämde jag mig för att det som hänt, det har hänt. End of story! Det finns ingen mening med att älta allt om och om igen och bli förbannad. Han gjorde sitt (dåliga) val och jag fick tillbaka min frihet. Så nu e det bara att utforska. Precis vad jag ska göra och den här gången ska jag banne mig hålla mitt löfte. SINGEL! Tänkte försöka uppfylla en utav mina "drömmar" För er som inte vet...ja, jag tycker om både tjejer o killar. Än så länge har jag inte haft något förhållande med samma kön för jag har inte vågat. Det finns en enda tjej här i världen som verkligen fångade mitt hjärta. Någon som vid första ögonkastet fick min upppmärksamhet. Du vet vem du är...henne älskar jag, på alla sätt och vis. Men jag vågade aldrig, vågade inte riskera att förlora dig som min vän. Jag tror inte du förstår riktigt hur mycket du betyder för mig. Tänker ofta på dig och önskar verkligen vi kunde träffas mer. Men saken är den att så fort jag ser dig får jag tunghäfta. Vet inte vad jag ska säga eller bete mig. Det var några år sen nu men mitt hjärta brinner fortfarande lika mycket för dig. Älskar dig gumman, det vet du!

Annars om vi kommer till tjejer...har ni sett L Word? Om inte rekommenderar jag er verkligen att göra det. Tjejerna för att ni i smyg kommer drömma om alla scenarior som utspelar sig, och ni killar pga alla nakna bröst o sexscener ni kommmer få se. Jag beställde första säsongen från Ginza och sen var mitt ex, Jimmy, nästan mer besatt än vad jag var. Ha ha! Jag jobbade inte hela tiden då så han beodrade mig att hålla mig borta från TVn tills han kom hem från jobbet så
jag inte skullle tjuvtitta. Men ni som har sett det, ni vet vem Shane är.

 





När det gäller våta drömmar om kvinnor...här har ni svaret! Det är något med henne som får mig att tända till. I klippet nedan är det hon och Carmen, L Words sötaste par. Visst att Carmen e riktigt snygg och har en Killer Body, men det fattas nåt. Shane har det...glöden.






Ja tack!

Kommentarer
Postat av: Linn

Sv; Men gud va roligt! Grattis Grattis! :D Trivs du då? Bra lön? Hehe :D Fasen, jag vill också ba dra o jobba utomlands sådär!

2009-05-15 @ 23:50:36
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
Postat av: Linn

Sv; Låter grymt! :D

Fasen va kul, happy for you! :D



Uppdatera mig om du hittar fler jobb, haha :D

Ha en bra kväll/natt :D Kramkram

2009-05-16 @ 00:11:53
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
Postat av: hanna

haha! nej nej :D jag ville ha en bild på martinas hår ;D haha :)

men nej, jag visste inte vem shane va heller hihihi :P

är tv-anti ;) va lika ni är förresten :D

2009-05-16 @ 14:40:29
URL: http://spanienflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0