Potatisgratäng till Frukost

Det kändes riktigt bra i "morse" när jag gick upp och kunde äta mammas potatisgratäng till frukost. Precis som på den gamla goda tiden. Får se vad jag hittar på idag? Vädret är väl sådär och jag e lite småseg idag. Kanske tar med mig mamma in till stan ock kollar lite sen ikväll kanske Ida kan hjälpa mig med håret. Har beställt  löshår och tänkte försöka jämna ut mitt hår lite efter alla rakapparats incidenter.

Igår var en bra dag. Vaknade vid 7 och ringde till doktorn. Dom ringde upp efter en timme och för första gången i mitt liv skrev dom ut medicin åt mig utan att jag behövde åka dit. Hon bara frågade lite saker och sen fick jag recept. Mamma blev helt chockad. Sen  åkte jag o mamma och handlade en massa mat. Jag hade så roligt för på 3 månader har jag bara haft 3 olika maträtter jag lagat eftersom jag inte orkar/kan läsa innehållsförteckningen på belgiska ochjag e vegetarian. Så ígår handlades det en massa gott.  Vid 5 kom mormor, farfar, Daniel och Ida och så blev det grillning. Den efterlängtade grillningen!!! Det var så gott, så gott och jag åt tills jag var på bristningsgränsen.

 Älskar den här altanen!


 Hundarna myste och Kinesen terroriserade alla med sitt tjattrande och sitt begär att bita på precis allt han ser



Lite senare gjorde vi oss i ordning och åkte in till Falun där en Twister tävling hade anordnats hemma hos Diana. Hon bor i en studentlägenhet och det var skönt att faktiskt se att det fanns dom som hade mindre lägenhet än jag har. Det var skitkul och vi böjde våra kroppar in och ut och runt alla andra. Träffade Oscar och han e så go. Sen gick vi ut på Club Etage och skakade lite rumpa. Zeb bjöd på shots hela kvällen så jag e lite småseg idag. Ska in och shoppa lite med mamma nu sen får vi se om jag vågar mig på ett bad?



Syrran och Oscar fightas

Kommentarer
Postat av: emma

hoppas du har en fin kväll? (:

2009-07-16 @ 21:21:24
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: emma

haha thanks! har du några trevliga planer inför morgondagen?

2009-07-16 @ 23:04:26
URL: http://metrobloggen.se/Obscene

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0