Pics

Var inne i   stan med mamma, syrran och Zeb idag och shoppade lite. Hittade skitsnygga skor och lite småkrafs. Träffade en massa människor och det ´är lika spännande arje gång jag kommer till Falun. Varje gång har dom byggt nåt nytt, affärer har flyttat och det omorganiseras överallt.
Det blev mina efterlängtade tacos idag och jag har gått och mumsat hela kvällen. Har pratat med en massa folk på MSN och satans vad det händer saker när man e borta från jobbet.Stackars Alex har fått diabetes och ligger på sjukhuset. Hon kommer bli borta i minst 2 veckor och jag tycker så synd om henne.
Krya på dig, vännen!
Sen har Stefan blivit backup teamleader. Grattis!
En annan tjej på jobbet har hittat nytt jobb och ska säga upp sig. Tråkigt, kommer sakna henne.
Sen har HP som tar över från EDS som jag jobbar på fått för sig att dom ska spara pengar. Tydligen gällde det bara dom som jobbar på Manpower så jag håller tummarna att dom fixar det där tills jag kommer tillbaka. EDS var väl inte så glada åt HPs ideer då vi redan e för lite folk. Men men...så går det när man tar semester. Firman klarar sig inte utan mig vet ni...

 
 

 

 Lilla syster

Ska käka lite melon så nu får lilla trollet i mitt knä vakna


Kommentarer
Postat av: Anonym

SÖÖÖT hund! :)

2009-07-17 @ 00:44:52
Postat av: Madde

tja.. backup teamleader kan man ju tydligen också kalla det.. även om jag personligen föredrar att använda "låtsaschef".

gulliga troll du har! hoppas du har skoj i sverige! :)

2009-07-17 @ 16:44:27
URL: http://lattelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0