How do you best describe a hang over...Malin


Puh, va kroppen har fått lida idag. Det har varit en seg seg dag och jag börjar äntligen kunna se slutet på dagen. Gårdagen var riktigt bra men som sagt, det fick man ju lida för idag!

Jag åkte in till Antwerpen igår och totaldäckade i lägenheten. Vet inte varför men jag sov 4 timmar och var fortfarande skitrött. Sen lyckades jag alltid glömma nåt när jag var i affären så jag sprang upp o ned för dom där trapporna hur många gånger som helst. Men sen blev det dusch och nytändning. Jag hämtade upp Mauro vid stationen runt nio och sen åkte vi tillbaka till lägenheten. Han hade köpt med sig portugisiskt vin som vi drack och vi pratade om allt mellan himmel och jord. När klockan blev 3 på natten snörde vi på oss dansskorna och begav oss mot Noxx. Jag var på sånt jäkla bra humör och hade riktigt roligt. Helt plötsligt springer något blondt förbi mig och jag grabbar tag i det för att se vem det var. Å självklart var det hon, Jossan som dansar runt. Vi var där i kanske 2 timmar sen drog vi hem och försökte sova lite. Dock snurrade hela världen och sömnkvaliten var väl inte den bästa. Vid 6 på kvällen lyckades jag ta mig till Mechelen igen och nu snart ska jag få lite mat. Börjar bli människa igen...
Men jag har iaf tvättat lite kläder idag och i morgon ska det packas. Sen på tisdag flyger jag till Sverige och jag ser verkligen fram emot det. Mamma o Pappa ska åka ner till Tibro i morgon och hämta hundarna. Mina små troll.


Mitt nya favoritord från Jeff: Shituation

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0