Miss the snow

Ja, trodde aldrig jag skulle säga det, men jag håller på att bli galen. Det är nåt fel på den här lägenheten för det spelar ingen roll hur jag gör...det är ALLTID äckligt kvavt o hemskt här inne. Det första jag gör när jag komme rhem e att slänga av mig kläderna och öppna balkongdörren men det gör ingen skillnad, what so ever. Sen har jag märkt den här veckan att min granne har en ovana attt ha volymen på TVn väldigt högt och jag kan höra precis allt han gör. Prasslar han i en plastpåse hör jag. Så jag har insett att jag inte kan bo här hur länge som helst. Än dröjer det innan jag har råd att flytta men nån gång...

Ännu en dag av kaos på jobbet men man börjar vänja sig. Vaknade i morse och kollade på mobilen. 6,40. Wow, tänkte jag. Det var väldigt ljust ute för att vara så tidigt. Så jag kröp ned under täcket igen och gömde mig. Sen greps jag av den där lustiga känslan att något var fel och slängde mig på mobilen igen. Klart att det var ljust ute...jag hade ju försovit mig en timme. Om 10minuter började mitt skift och jag låg i sängen och snarkade. Men jäklar va snabbt jag blev klar sen. Blev trots allt inte mer än 45 min sen och det jobbade jag igen idag.

Efter jobbet drog jag med mig Stefan, Alex och Tine och tog en öl på Friends medan vi väntade på det svenska teamet som kommit för att hjälpa oss i 5 veckor. Det var riktigt trevligt men vi fick lov att flytta in för det var för varmt ute helt enkelt. Har hört att ni börjar gå mot hösten i Sverige men här är det precis lika varmt som innan. Känns lite dumt att klaga men ibland önskar man nästan att det fanns lite snö att rulla sig i. På vägen hem hade jag så jäkla ont i fötterna och skavsår, så efter tåget tog ´jag helt enkelt av mig dem och gick barfota. Satans va skönt det var!Fick en del konstiga blickar men den där lagomt varma o mjuka asfalten under fötterna...sagolikt!

Och idag kläcktes en till Fis. En fijileguan hona. Dom e så söta och så smååååå
Ska försöka tittta vidare på revolution Road nu, lyckades somna igår



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0