Brussel beachparty!

Igår var en riktigt bra dag! Jag sov till halvett och latade mig fram till klockan 4, sen tog jag tåget mot Bryssel för beachparty. Leonardo från jobbet åker på semester idag så han ville hitta på något innan. Jag mötte upp Madde och hennes två danskar och sen gick vi ner till kanalen där dom hällt ut en massa sand och fixat strand med en massa barer och bra musik. Det var riktigt varmt igår så det var helt perfekt att låtsas om att man låg på stranden och slappade. Vi mötte upp Mauro och till lsut kom Leonardo och lite fler människor från EDS. Vi satt där hela kvällen och det var jättemysigt!



De galna danskarna





Leonardo och hans tjej





Tur att ölen e så billig i Belgien

 

När stället stängde gick vi vidare in mot centrum och en pub som heter Churchill. Det var en snubbe som spelade gitarr och det lät riktigt bra. VI drack lite vin och jag blev mobbad. Jag lämnade av Mauro så jag kom lite senare till puben. Innan jag hinner sätta mig säger Madde åt mig att gå och köpa en Guiness, för annars var jag inte välkommen. Jaja, tänkte jag och knatade iväg till baren.Jag köpte en Guiness och sätter mig ner vid bordet och alla börjar skratta. Jag lyckades ju ta en liten Guiness så det såg ju jättetöntigt ut jämfört med alla andras öl. Men jag fick dock godkänt!




Efter ett tag blev det promenad till närmsta kebabställe och nattkäk och sen taxi hem till Madde och danskarna. Jag hade riktigt kul igår men idag gjorde huvudet revolt. Aj aj! Har bara slappat idag och tänker inte göra så mycket mer heller. Får se om jag kanske orkar klättra nedför trapporna och köpa nåt drickbart? Eller kanske lite godis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0