nya planer?

Har setat hela kvällen och disskuterat med Jimmy om framtiden. Har lite planer men vi får se vad som händer. Funkar det vet vi om några veckor. Kan bli spännande?

Annars har det varit slappardag idag. Min stackars tå har dunkat och gjort ont hela dagen och visst har jag fått en blånagel.Nu är det värsta som kan hända att jag kommer tappa nageln. Buhu..de e ju så äckligt! Kommer ihåg när jag gick i mellan stadiet och klämde fingret. Det var fight mellan de som var inne i korridoren och de som ville in genom dörren. Fråga mig inte varför? men det var dragkamp mellan oss och på nåt sätt hamnade mitt finger emellan dörren och väggen och alla drog åt varsitt håll. Det gjorde satans ont men till slut förstod dom att något var fel och släppte.  På den tiden hade halva mellanstadiets tjejer en BIG crush på Andreas Stööp och han tog hand om mig sen.Höll om mig och tröstade. Jag var i himmlen då! Det slutade iaf med att jag fick åka till vårdcentralen och bränna ett hål i nageln för att lätta på trycket. Inge skoj! Men den här gången ska jag väl klara mig ändå?!

Idag var vi på RUSTA och shoppade julpynt. Det blev lite ljusslingor, glitter, lite pynt och julmust. Hittade ingen bra ljusstake så det får bli i morgon. Hr satt upp belysningen på balkongen så om du ser en balkong längst upp i Herrhagen med blå och rosa ljusslingor lindade runt räcket e det vi! Ska fixa lite mer i morgon. Då e det skyltsöndag åxå så det blir mys på stan. Sen kanske Stefan, Malin och julehästen kommer förbi på glögg.

Idag när vi satt i köket och åt kom helt plötsligt valparna in och hälsade på. Så nu har dom övergett hundbädden och börjat utforska. Dom e så söta!! Benen försöker verkligen samarbeta men icke.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0