Ny design

Iiiiih, nu har jag äntligen fått ny design på min blogg. Allt knepande och knåpande från min sida var bara bortkastad tid. Fick tips från my girl Angelika om en tjej som fixat hennes design och jag är så jäkla nöjd.  Linn e jätteduktig och trevlig och jag kan verkligen rekommendera henne om ni vill få en snygg design på er blogg. Jag e så jäkla nöjd så jag har bett henne ladda in den på min blogg. Jag vågar inte försöka, dödsdömt! Nöjd!

Har gjort framsteg i min "villblikickadfrånDonken" uppgift. Sjukanmälde mig idag för jag vill verklgen inte jobba där längre. Det är bara negativ energi på det stället, gästerna, personalen, ALLT! Kanske låter dumt och lite egoistiskt men jag mår verkligen dåligt när jag är där. Har aldrig haft sån jobbångest innan och vantrivs verkligen. Mamma kanske inte e så stolt men jag klarar inte av att jobba där mer. Så nu vill chefen prata med mig och jag HOPPAS hon vill sparka mig.

Blev inte så mycket städning idag men jag har plockat fram julgrejerna iaf.


Kunde inte hålla mig längre...julbacillerna tränger sig på.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Haha, då förstår vi varandra ;-)

Sjukt snygg din blogg blir. Linn är kanonduktig.

Kramar

2008-11-26 @ 21:10:44
URL: http://texaslover.blogg.se/
Postat av: Angelica

Förresten så förstår jag dig i din jobb ångest. En sommar för hundra år sedan så jobbade jag och ränsade ogräs. Det var det värsta jag någonsin varit med om. Jag grinade från att jag vaknade på morgonen tills jag gick och la mig. Jag hade sån ångest. Rensa ogräs var inte riktigt min grej. Till slut ringde mamma och sa upp mig, haha.

2008-11-26 @ 21:16:00
URL: http://texaslover.blogg.se/
Postat av: Frida

Hon var verkligen duktig :O hur mkt tar hon för att designa?

2008-11-26 @ 22:02:13
URL: http://gustafssonfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0