EMAs

jaha, då var det fredag igen! Är på lite halvtaskigt humör idag, känner mig oinspirerad! Det är ju ändå fredag men jag vet inte vad vi ska göra idag,känns inte som fredag. På fredagar ska man ju fira att helgen är här men för mig är det helg hela veckan när jag inte jobbar. Men när Jimmy kommer hem ska vi bada och fixa nåt käk. funderar på att kanske städa lite sen,men bara lite. Vin hade ju varit gott...hmm! Sen måste jag försöka få ormarna att äta och kolla igenom nytillskotten. Spännande med nya djur.

Igår var vi i Bjurs och grattade mamma. Vaplarna fick följa med så mormor kunde få inspektera. Sen på kvällen var det EMA på MTV och det var lite av en besvikelse. Alla uppträdanden var tråkiga och Perez Hilton och katy Perry var ju bara för tråkiga. Dom förstörde hela galan och att dissa artister som dom gjorde vid själva prisutdelningen var riktigt lågt. Visst att prata skit om dom annars,det hör ju galor till, men att göra det som prisutdelare i den kategori dom är nominerade...nej.

Men Th vann ändå ett pris som bästa headliner och det var dom förtjänt av. Gillar Bills outfit. Han brukar alltid ha lite galna kläder på sig men han brukar alltid få till det ändå. Skulle jag ha hans kläder skulle jag bara se dum ut. Dummare än vanligt iaf! Jimmy retade mig hela kvällen för att jag satt och "dreglade" och jag blev bara arg. Vill ju inte riktigt erkänna att jag e lite smygkär i Bill som alla andra 13 åringar. Jag e ju vuxen!!                      

                                                                       Ja ja....

Nu vill jag ha vin! Ända sen EMAs igår har jag varit på sånt avunsjukt humör på alla kändisar som får göra en massa roliga saker och kan köpa vad de vill. Att pengar skulle göra en olycklig är ju bara en enda stor fet lögn.

                                                      KLART SOM FAN ATT PENGAR GÖR EN LYCKLIGARE!!

Om jag kan köpa 12 olika tröjor utan att prova dom, köpa finaste lägenheten, resa vart jag vill, bo på lyxhotell, göra precis vad jag ville...nog skulle jag vara en gnutta lyckligare då! Men jag antar att man får försöka spica upp sitt svensson liv bara för någon rik kändis kommer man ju aldrig bli. Inte ens lite halvrik och känd.

Nej,nu får det vara nog med självömkan. Ekonomin e inte den bästa men i morgon får det banne mig bli Harrys och möta upp the fatcamp leader för att skaka lite rumpa.



Kommentarer
Postat av: Louise

Jag håller verkligen med dig! galan saknade en sk. "WOW"-effekt tyckte jag.:/



Jo, hon är ju ny. Men tyckte att hon gjorde en helt okej insats trots allt. :)



Annars allt bra med dig?

Puss!

2008-11-07 @ 16:28:04
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Angelica

Då ses vi på Harrys :-) Tänkte oxå svänga min lurviga där. Kramar

2008-11-07 @ 17:28:27
URL: http://texaslover.blogg.se/
Postat av: sophie

sv: haha och det var det också men som tur så fanns det mcdonald's och sånt så man kunde gå in och värma sig:P

2008-11-08 @ 14:12:36
URL: http://sofijhuw.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Tokio Hotel-fan?

Kolla gärna in bloggen!

2008-11-08 @ 19:35:17
URL: http://thsweden.blogg.se/
Postat av: Louise

Ah okej!

Vad tyckte du då?



Yes, det är ett hjärta som en tjej jag jobbade med i Portugal som gjort. :)



Allt bra med dig annars?

Puss!

2008-11-09 @ 20:02:30
URL: http://lowice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0