50 års kalas

Sitter i soffan nu med 2 små gosiga hundar. Var precis inne på Aftonbladet och läste om ett säteri där dom hittat 13 gamla kistor, en från 1700-talet. Verkade läskigt men tyvärr skulle jag gärna vilja se det med egna ögon. Så får man kanske inte säga för man ska respektera de döda...men tro mig-jag respekterar de döda!  Tycker bara det e så satans intressant med historia och skulle älska att få ta reda på vilka som låg i kistorna och lära mig deras historia. I gymnasiet höll jag på med släktforskning och det är verkligen roligt och spännande.




Iaf...helgen har varit fullspäckad av människor, presenter och alkohol. I fredags städade vi lägenheten och drog ned till Tibro och Jimmys föräldrar. Vi kom dit strax efter nio på kvällen och fick lite mat. Emelie och Thomas var redan där och efter maten fick P-A sin present. Först fick han bara en låst trädlåda utan nyckel. Oj oj, va nyfiken han var. Hans blick kunde liknas en 5-årings på julafton. Ha ha! Efter ett tag fick han nyckeln och öppnade sin present. I lådan fanns det lite öl, ölkorv, godis mm. och ett kuvert. Han hade fått ett presentkort på ett tandemhopp. P-A är jätte höjdrädd och man såg vilken chock han fick. Han höll sif gör pannan och satte sig ner. Nej, Nej ;nej var det enda man hörde honom säga. han hade sån ångest. Men det vara bara ett skämt. Istället fick han ett nytt kuvert med ett presentkort på Silja Line. Det passade honom lite bättre. Vi var uppe till 4 på natten och pratade och det var väldigt trevligt. Mindre roligare på lördagen dock.
 
I bilen ner                                                                                       P-A:s trälåda

 P-A:s värsta mardröm

På lördag var den stora festen med en massa släkt och vänner till P-A och tacobuffe. e e lyx att kunna äta tacos en hel kväll och natt. Det kom runt 40 pers och karin hade gjort jättemysigt i trädgården och inomhus. Inne på toaletten var det fullt med tända ljus och de hade satt upp ett tält på baksidan med värme i. Efter maten blev det hemmagjord prinsesstårta och Dooleys shots. När människorna började gå hem blev det dans och lite lättare att prata. Det var en riktigt lyckad fest och vi kom inte i säng förrän vid 4 den natten heller. Och nu var dagen efter ännu värre. Men efter en promenad och lite sömn ordnade det sig me. På kvällen packade vi in allt o alla i bilen och åket hem till Falun igen.

 
Världens sötaset tax på språng                                             Jimmys coola kusin

 
Hela familjen Nilsson med tillbehör.                                   

 
P-A och Karin svänger loss                                                     Emma och Micke

 
Födelsedagsbarnet                                                                 Katten gör inbrott i skafferiet



En riktigt lyckad helg

Kommentarer
Postat av: Louise

ah okej!

Hur är det med dig annars då?





Puss!

2008-11-17 @ 18:12:46
URL: http://lowice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0