And One For Mommy



Idag går förbannat sakta, det händer ju ingenting med klockan?
Jag är uttråkad till tusen, men jag har noll inspiration och huvudet verkar ha gått i dvala? Dumt påhitt det där, med alkohol o sånt.

Har suttit och gått igenom alla vänner på Facebook och snokat reda på vilka som har barn och inte. Herregud va många som fixat familj och allt! Hur lyckades vi bli så här gamla och allvarliga?

Men jag kan ju inget annat än erkänna att jag är lite avundsjuk på dom. Vet inte hur många år jag har gått och drömt om min egna lilla familj. Fantiserat ihop olika scenarion och planerat högtider och kalas, haha! Jag har allt utstakat redan :) Men det känns som att jag bara lyckas skjuta upp dom planerna mer och mer. Vem vet när jag kommer ha tid och pengar och kanske framför allt- en pappa till barnet? Mina ägg hinner väl gå i pension innan,haha!

Kryper ned med täcket på soffan och dregglar lite över Joseph istället. Jesus kom ju till utan att mamma hade sex med pappa, kanske jag kan fixa samma sak nu?


Dressed For Halloween

Ja, idag mår man som man förtjänar. Men kul var det!
Blir nog lugn dag idag :)


















All From Yesterday

Nu ska det städas lite snabbt, för sen kommer massa folk som ska bli sminkade och pyntade till ikväll!
Vid fem åker vi in till Dublin och föest hemma hos Andreas och gänget. Sen blir det utgång!



Igår på jobbet







På Court Yard för att fira av Janne





Janne och Jonas






Could It Be?

Så jäkla skönt att få av sig peruken!
Den har kliat hela dagen nu och besvärat! Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen.
Har nämligen upptäckt att det inte bara är mina skor som står vid dörren...hoppas bara det inte är snarkningar jag hör?


Happy Halloween!

Den här dagen kan inte gå fel helt enkelt!
Körde samma procedur som igår.

- Hej Celine!
- Hej Malin! Samma procedur som igår?
- Jajamen!

Prisat vare Facebook!

På jobbet är det vuxendagis!
Det har pyntats överallt med spindelnät, skelett, spöken, avspärrningstejp och hela dagen är det lekar och tävlingar. desken tävlar mot varandra och det går väl lite sådär för vårt team. Än så länge har det varit hoppbolls tävling, äta sega klubbor tävling och nån annan tävling jag missade när jag satt i möte. Nån måste ju hålla skeppet flytande när de andra barnen leker, haha! Nu sitter alla och äter pizza som företaget bjöd på och fler tävlingar väntar. Varför har vi inte fler såna här dagar på jobbet?

Det springer omkring utklädda människor överallt. Hundar, björnar, häxor, two-face, huvudlösa män, pumpor, "terrorister" och diverse saker. Jag satte på mig den bruna peruken idag, strumbyxor oxh klänning. Känns som jag går runt i mjukisar och myser-görgött! men peruken kliar lite.

Är strax klar med allt viktigt jobb, så sen har jag bestämt att det är helg! Efter jobbet blir det Court Yard för att vinka av Janne som har sin sista dag idag. Men det får bli lugnt. Det är i morgon som det gäller. Då är det Dublin och en galen kväll!


Today I Felt Like Pink

Wiiie, det är pyntat överallt inne i Dublin. Spindelnät i massor i vartenda hörn!
Johan köpte en viking och en doktor - kostym. Vad köpte jag?



Det är nåt visst med peruker!
Och man kan ha galet kul med peruker. Ni ska bara veta vad jag har provat miner här framför min webcam. Sen med svarta läppar till dessutom...vilken jäkla pussmun man får. Varför har jag aldrig hakat på den trenden?

Thank FB For Technology

Haha, prisad vare facebook!
Efter att blivit lämnad ensam i den stora sängen, insåg jag att det var iskallt i rummet och snurrade in mig i täcket. Sen låg jag där, snoozade alldeles för länge och fick panik när jag insåg att jag gjort en lite felbedömning utav tiden.

Så bussen kunde jag strunta i. Litade blindt på att grannen skulle ringa och antingen skälla på mig att jag inte var redo eller för att fråga om vi skulle ta taxi? Men det ringde inte. jag klädde på mig och gick upp till honom, knackade lite försiktigt på dörren för jag ville inte väcka Maddo heller. Inget svar. Fan!

Trippade tillbaka till lägenheten och letade på mina gamla SIM kort till mobilen. För på det irländska hade jag inga pengar att ringa för. Hemtelefonen fungerar att ringa till, men inte att ringa från. Jäkla skumt? Tyvärr hade jag satt PIN och PUK kod på både det svenska och belgiska numret, vilket jag inte hade en aning om? Så sista utvägen: Facebook! Hittade Celine som var inloggad och frågade henne lite snällt om hon kunde ringa en taxi till mig. Så det hela slutade ganska bra, kom endast 8 minuter för sent!

Annars då?

Jo, idag är det tydligen "Slå-Malin-Dagen" på facebook så jag håller ett extra vakande öga på mina medmänniskor.

Jag fick lov att ta en deo som luktar bajs idag

Jag har på mig strumpbyxor under jeansen, förbannat skönt! idag kan jag sitta utan jacka på jobbet :)

Det blir en snabb visit till Dublin efter jobbet för att leta halloween kläder. På lördag smäller det! Vi smygstartar på fredag med en massa skräckisar och mys. Tänkte tvinga grannarna skära pumpor med mig, för det måste man på halloween!

Ska kika om jag kan hitta nåt superbilligt smink, för jag e lite sugen på att testa den här sminkningen. Blir det bra kanske jag tar den istället för dockan?



Bilden kommer från http://www.fabforfight.com/  Ni borde kolla in den, massa smink o skoj! Lite avis på hennes hår


och sen då?

Jo, lyssna på det här:



Dirty South, Sebastian Ingrosso - Meich


It's The Small Things


Not Very Important To Know

:Den senaste piercngen, tjur-ringen, gör att det alltid luktar snor(eller något annat konstigt) i näsan!



och jag saknar min läpp piercing...men brukar ju köra på tredje gången gillt innan jag ger upp. Dvs, jag har en gång kvar :)


Halal Or Is It Helel?

Tanken var att jag skulle laga mat tills i morgon, men nu står det absolut längst ned på min lista.
Blev illamående

VARNING!



Alla vet ju att Halal kött måste tillredas/slaktas på ett speciellt sätt. Djuret måste tömmas på blod och dödas genom att få halsen avskuren. Något som sällan går smärtfritt (går det ens?) och som känns helt jävla absurdt! Det kan ta upp till 12 minuter innan djuret dör och som ni ser på filmen, är det ingen lugn och rofylld sista tid för korna. Nej, dom jagas in en maskin som klämmer fast dom, vänder dom upp och ner så männen kan skära av halsen, kon vänds upprätt igen och kastas ut på golvet. Där får den ligga och sprattla och när den lugnat ned sig lite hängs kon upp i väntan på nästa del.

Och det är så jävla hemskt, gör ont i hela mig!
Särskillt efter 7 minuter, när man ser att männen inte bara skär halsen av dom, ett snabbt snitt kan man tro. Dom skär även bort ett stort stycke och sliter och drar i kons hals och skär bort mer, när kon fortfarande är vid fullt medvetande.

I Sverige är det fortfarande olagligt med Halal slakt utan bedövning, sista landet kvar med den lagen. Nu vill politikerna slopa den lagen eftersom muslimerna kräver det? Ursäkta? Jag ska inte ljuga, jag tycker deras religion har miljoner brister och miljoner till. Men vill dom tro på den Guden, så får dom det. Alla har rätt till en tro. När det dock går ut över andra människor och varelser, då blir jag förbannad. Och där finns det många brister.

Har jag någon ångrat för en sekund att jag blev vegetarian för 13 år sen...NEJ!
Dömer jag människor som äter kött...NEJ!
Men gör det fan på rätt sätt i så fall!

The Look For Tonights BusTrip

Så bara för att jag känt mig lite osynlig idag, tänkte jag ändra på det ikväll!
Geisha sminkning på skolan och jag tänkte fan inte tvätta bort sminket



Nu gav jag dom iaf en anledning att glo

Eight Legs They Have

Det värsta jag vet är spindlar och jag känner mig så töntig för det.
Små ofarligt fula saker som får mig att skaka i en timme efteråt. Varför?
Men även om jag avskyr dom, tycker jag dom är riktigt coola och snygga. Snyggaste smycken är just med spindlar på och nu har Claire's en massa snyggt inför Halloween. Ska dit på och kika lite idag före skolan.



Men den här spindeln klarar jag av

You're There, But You're Not

Jahapp, då var det tisdag igen!
Vet inte vad, men de e nåt med dom där tisdagarna? Dom fungerar liksom aldrig?
Idag känner jag mig lite osynlig och i vägen bara. Jag tror aldrig jag haft ett sånt enkelt jobb, men som ändå alltid känns förbannat förminskande. All ignorans från vissa sidor och saknaden av behörighet till något utav det som hör jobbet till. "Visste du om det, har du tillgång till det, vet du hur man gör det här?" Nej, för ingen säger något till mig längre. Och snälla fråga mig inte, det känns bara förödmjukande när jag alltid får säga: Jag vet inte? När inte ens gamla jobb relaterade kontakter som funnits med sedan Belgien tiden, kommer ihåg mig, då känns det väldigt omotiverat att gå till jobbet på morgonen.

Men vet ni...jag tror jag kan bita ihop ett tag till.

 

För om 76 dagar, 50 arbetsdagar åker jag härifrån.

 






Om 100 dagar har jag väskan packad och är på väg till andra sidan jorden för att förhoppningsvis göra mig själv lite mer synlig och färglägga livet och lusten lite. Ett helt år på mig att ta igen detta år.

What you've done becomes the judge of what you're going to do - especially in other people's minds.  When you're traveling, you are what you are right there and then.  People don't have your past to hold against you.  No yesterdays on the road. 


The Weekly Allergi

'


tror jag har hittat en ny allergi...kallas Tisdagar


Radioactive

Underbara Kings Of Leon är tillbaka och jag kan inte annat än hoppa lite diskret på stolen och gunga i takt när jag hör den här låten. Ännu en sån där må bra låt




Laughing At My Brightness

Vad tror ni Malin höll på med här?



Jo, igår kväll fick jag ett litet städryck och tog mod till mig att ta ut soporna...dock ståendes på en stol och darrande. Jag har ju berättat om dom muterande monster spindlarna som alltid brukar krypa fram när jag bökar runt för mycket i lägenheten. Den här gången tog jag inga risker med att befinna mig i skottlinjen.



Lite pinsamt bara när grannen plötligt kommer in och börjar skratta åt mig. Jag tyckte ju att jag var skitsmart?!

Och idag ni, idag har jag varit så pass duktig att jag varit ute och sprungit! Var becksvart så jag såg knappt vart jag sprang. Men lika bra det, för då gick all uppmärksamhet åt att koncentrera mig på att inte bryta benen. Märkte knappt att jag var trött. SÅ nu e det duschen och den ryktades de om film

Skin And Bones

Har hittat ett nytt favorit album som absolut måste införskaffas.
Tack Fari Ahn för tipset!





Riktigt bra!


Silly Me

Söndag och jag e hemma o kladdar med smink...e ju Halloween snart :)

Men hur i hela friden gör man för att se fundersam ut på en bild?
Tänkte lägga ut en bild och fråga er: Gissa vad jag gör?
Men man ser ju bara för fånig ut när man försöker


Sunday Sountrack Song

Vilken natt det har varit...vilka bekymmer jag har haft!
Allt började med att Maddo ringde vid halvtvå och jag var alldeles för trött för att svara. En kvart senare ringer "Hem" och jag grymtar åt att ingen låter mig sova. Gömmer mobilen under kudden och försöker somna om. Sen kommer tankeverksamheten igång. Om Maddo, som aldrig är uppe så sent, ringer och sen familjen strax efteråt...har det hänt nåt? Till slut vågar jag mig på ett SMS till Maddo och frågar vad hon ville. Lyckligt nog ville hon bara ha cigarett sällskap. Då kunde jag slappna av lite, men jag vågade inte ringa hem. Var det något viktigt antog jag att dom skulle ringa igen. Låg och väntade på att mobilen skulle ringa igen och fantiserade ihop de värsta tänkbara scenarion jag kunde komma på.

När den pärsen var över kom nästa hjärn spökeri. Det började tok klia på ryggen och jag höll på att bli smått galen. Då kom jag på att det antagligen var något som hade bitit mig och att något äckligt kryp hade försökt lägga ägg innanför huden. Det har ju tydligen blivit väldigt populärt att ha maskar som kryper omkring i kroppen, enligt Aftonbladet. Så då höll jag mig sysselsatt med såna tankar ett tag innan jag fick slå mig lite lätt på kinden och lägga ner.

Var lite trött inatt!

Annars var det lugn kväll igår med pannkakstårta och film.
Kollade på The Boat That Rocked, och satans va mycket bra musik det spelades. Riktigt bra film!

Idag blir det lugnt. Kanske vågar mig på att städa, men då måste jag först försäkra mig om att jag har någon granne som är redo att rädda mig.  Har märkt att varje gång jag städar, har dom där muterade monster spindlarna den fula ovanan att springa fram och jaga upp mig på soffan/sängen/bordet



Låtar fråm filmen




Skeeter Davis - The End Of The World



The Turtles - Elenore



The Who - I Can See For Miles



The Troggs - With A Girl Like You



David Bowie - Let's Dance



Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary

och favoriten



The Box Tops - The Letter

Once I Was A Lot Smaller

Kvällens tidiga plan: Hem från jobbet, skynda dig att städa, duscha och njut av helgen!
Kvällens tidiga verklighet: Tog en öl, satte på Lite Rolling Stones, (Kom igen. hur skön e inte Gimme Shelter att svassa runt till) Plockade lite disk och rensade sängen från kläder, hittade gamla kort...och ja, de e väl så långt jag kommit!

Tänk att man varit så liten och pluttig?
Får ta dammsugeriet och det i morgon. För nu blir det duschen och över till grannen som fått igång deras öppna spis. Filmerna är hyrda, vinet står på kylning och mjukisarna är uppvärmda. Mys fredag!




Ja, här sitter vi in Randiga Ralle, lekis bussen!
Och ja, jag hade glasögon ett tag där. Hade dock tydligen en vana att "tappa bort" dom lite titt som tätt. Har fortfarande kvar mina med Smurfelina på vid sidorna



Sen har vi högstadie Malin som tyckte allt var piss o skit rent ut sagt!
Jag skulle så gärna vilja gå tillbaka till den tiden och träffa mig själv. Hade jag fått en sista önskan, hade det varit mitt val...få träffa femtonåriga deprimerade Malin



Men alla växer vi upp och här var det nog sista året på gymnasiet.

Satans kul att kolla på gamla kort!
Måste bara komma ihåg att ta fler kort

The Burning Man

En punkt på min lista innan jag pensionerar mig och skaffar papiliotter är att åka ut i öknen

Långt ut i Nevada öknen och träffa alla konstiga fria människor och gapa över alla kreationer
Burning Man





En sorts festival full av konst.
Det är inga uppträdanden, inget finns till försäljning utan allt får tas med och bytas till.
En liter vatten mot en smörgås, typ






Det hela började 1986 och har nu växt till ett event som lockar över 48,000 människor varje år i September










http://www.burningman.com/





Som sagt, innan jag blir tant...ska jag bli öken hippie!


Sagazan

Vet inte riktigt vad jag ska säga, men det e ganska intresant!
Men vid 2,15 där...så jäkla obehagligt!


The Daily Report









Ni ser, kan inte ens stava rätt

EnglePhoto






Förbannat snyggt helt enkelt!
http://englephoto.com


Hug Department: Always Open







Millions and millions of years would still not give me half enough time to describe that tiny instant of all eternity when you put your arms around me and I put my arms around you

Det jag värdesätter mest med närhet och nog aldrig riktigt kan visa hur uppskattat det är, är en enkel kram.
Att hålla hand, bli kysst, få skratta med någon och gråta med någon är det finaste en människa kan vara med om. Att blir insläppt i någons liv och får dela deras minnen. 

Men att få en kram, av en vän, en partner en familjemedlem eller en främling...det slår allt. Det är just det där simpla som får det så vackert och oslagbart.






Hugging has no unpleasant side effects and is all natural. There are no batteries to replace, it's inflation-proof and non-fattening with no monthly payments. It's non-taxable, non-polluting, and is, of course, fully refundable


Glitter



Det snöar hemma nu
Kom på mig själv att längta till min första snö


We've Skipped The Trick And And Gone Straight To The Treat!

Fick nyss en halloween klubba av jobbet...det närmar sig!

Jag är verkligen energi shizofren på morgonen.
Har kommit på den underbara konsten att snooza, så nu sätter man klockan 10 minuter tidigare, bara för att kunna dra ut på det lite mer. Innan var jag uppe ur sängen på en halv minut.
Håller på att dö varje gång jag måste dra av mig täcket, men så fort jag står framför spegeln och pluggat in min Mp3 börjar det rycka i tårna. Då kommer den första energiboosten.

På väg till bussen och sen på bussen, känner jag för att dö lite igen. Det är då man inser att det är lite för många timmar innan man får sätta sig på bussen igen. Men redan efter nån timme kommer nästa boost och jag kommer på all världens ideer om vad jag ska göra sen när jag kommer hem. Den effektivaste planerar tiden för mig, mellan 8.30 - 10.00

Sen är det lunch och man blir lite småseg för nu har halva dagen gått och man går in i safe mode. Men vid 14.00 eller strax efter, får man lite extra energi igen, för då är den där buss resan hem bra nära. Man kan börja planera lite igen och gå rut och skämta med kollegorna, för klockan tickar på.

Sen sista halvtimmen drar någon i proppen och det tar liksom stopp. Alla planer jag gjort tidgare på dagen skjuts genast upp för lite slö i soffan, alternativt en powernap. Vad hände med all energi jag hade där mellan kl. 8.30 - 10.00 egentligen?

Det börjar närma sig lunch, men jag är fortfarande inne på min andra boost än så länge. Får nog tacka Fatboy Slim för det!



De håller mig drömmande och jag längtar tillbaka till Tyskland och Sensation. Slår mig själv lite mentalt att det inte blir nåt detta nyår. För mig är det magi...


My Bride

Åh titta...

Riktigt stolt över min brud!

Marriage Tonight

Ikväll är mitt första photoshoot på skolan och jag börjar bli lovligt nervös!
Det är brud sminkning, naturlig och klassisk.
Ikväll är det min Maddo som står brud och hon kommer bli så fin.
Tack för att du ställer upp


Har knappt sovit inatt för att jag har planerat smink och håruppsättningar. Det är inte så bara att gifta sig kan jag tala om...
Men i morgon får jag sova efter jobbet


It's A Date

Så, då var det gjort!
Det tog över en timme, fick göra sökningen ett flertal gånger, uppdatera sidan och jag har inga naglar kvar. Jag ville för att få det gjort, men samtidigt ville jag hålla på det lite till för att inte behöva tänka på det.
Men nu är det gjort, den 10 januari lämnar jag Irland och tar med mig alla saker hem till Dalarna igen!

Från ett juligt Dublin till...

ett snöigt Bjurås och det blå flickrummet till...

 Sydney första veckan i Februari?



Det känns förbannat läskigt när jag tänker på det och att det faktiskt inte alls är långt kvar. Snart måste jag lämna ännu fler underbara vänner, slita upp allt igen och få kämpa med mig själv att hitta ännu ett nytt liv. Sånt här tär på en. Inte blev det bättre när man går in på syrrans blogg och hon får själen att gå itu ännu lite.

Jag är livrädd för att åka ända bort till Australien helt själv och börja skola. Det är skitlångt bort, funkar inte att bara åka hem över helgen om man skulle vilja det, jag ska börja i skola igen efter alla år av avsky mot skolan och det finns äckligt många spindlar där. Spindlarna skiter jag väl i egentligen, men allt det andra. Skrämmande!

Men jag är även extremt jäkla taggad att få åka och försöka uppfylla min dröm och växa ännu lite som person. Jag kommer bo nära havet, bara det gör mig oförmögen att komma på ett bra ord. Jag kommer få jobba arslet av mig för att ha råd med att bo där, men jag känner på mig att det kommer bli grymt!

Jag vill och jag ska!




We Climbed The World

Jag känner mig inte riktigt helt ok med att det är söndag redan.
Kom igen, alla skriver på en namnlista där vi kräver en till helgdag och skickar in till regeringen!

Huvudet har väl inte riktigt varit med idag, men det mår väl som det förtjänar antar jag?
Igår tog vi tåget mot Howth, jag, Maddo och Johan. Blev tredje gången för mig, men jag kan inte få nog av det stället. Supermysigt och jättefin natur.

Jag tog på mig ansvaret att visa en annan väg som jag gått innan. Ja, ni har väl redan listat ut hur det gick...vilse!
Men det gjorde inget för vi hittade en massa hus längst vägen som vi kunde köpa. Och till slut kom vi ju fram ändå!
Promenaden avslutades på The Bloody Stream vid stationen och vi käkade lite och tog en öl. Sen blev det en till, och en till och en till... fler människor kom dit och Maddo blev lite fundersam över vilka alla var på hennes kort idag, haha!

När vi bestämde oss för att åka hem vid halvett möttes vi av en igenbommad station.
Happ!
Så vi fick väl helt enkelt ta taxi hem och det var inte alls så dyrt som jag trodde. Var även en himla snäll taxi chaufför som ringde idag och berättade att min mobil låg i hans bil, hehe! Ska skaffa senil snöre tror jag!
Det var en riktigt rolig kväll!!













Jag kompromissade med att få ha med Maddo på  bilden


Clap Your Flabs!

Idag blir det sälmatning ute vid Howth!


We're Gonna Party, Like It's Your Birthday

Ja, förra helgen var det ju kalas här i lägenheten!
Frugan var hemma över helgen, så det bestämdes att det skulle bli fest.

Jag blev utkickad ur lägenheten och fick bli barnvaktad av grannarna och tittade på när de skruvade IKEA möbler och smuttade vin! Sen kom Sonny över och snurrade jackan runt huvudet på mig när det var dags att gå tillbaka till lägenheten. Där hemma väntade ala underbara kompisar och en jäkla massa pynt och ballonger med små lampor i. Dom hade gjort jättefint och det var riktigt uppskattat!

Jag fick paket, ursköna tofflor, mjukisdjur, en liten katt som piper, twister, blommor och kort. Det blev mousserande vin och jag bytte om till finkläderna. Kände mig lite utanför med jeans och t-shirt när alla andra hade klänning och kostym.






Sen var det dags för nästa överraskning...Kill the Pinata!
Jag har aldrig haft en sån innan, så det var lite spännande. Men jag kände mig bra fånig när jag stod där och slog på trädet. Svårare än man tror att träffa den, så tyvärr fick vi offra en gren. Till slut ryckte jag ner den och godiset sprutade. Jag lovar att jag hittar fortfarande Smarties lite här och där





Sen var det tårta och Twister. Väldigt intresant med tanke på att alla tjejerna hade klänning på sig, haha! Men vi kämpade på och jag är osäker på vem som vann?







Kvällens sista äventyr var det självlysande rören.
Vet att jag inte var den enda som funderat hela kvällen på vad som egentligen flöt omkring där inne? Sagt o gjort, Maddo hämtade kniven och skärbräda! Tur Frugan gått och lagt sig







Och med det avslutades kvällen med att alla hade självlysande gegga överallt!

Men det var ett riktigt roligt kalas och mina vänner fick det att värka lite extra i hjärtat!
Ni e bäst!




Happy

Wiiie!
Mitt lilla M skrev ett meddelande!



Saknar dig me gumman!

It's That Day

Grattis till mig!
Idag blir jag jättegammal


In No Time, You'll Be Fine

Noooo, det går ju inte!
Läste precis att Sade ska ge sig ut på Europa turne nästa år, Stockholm i Maj. Men jag är ju inte här då!
Jäkla oflyt då!

Har velat se henne så många år, och så kör hon sen när jag inte kan. Inte helt rättvist tycker jag!



Tänk va fruktansvärt mysigt att få höra By Your Side live

I Think I'm Done

To some, the cigarette is a portable therapist



Nej, en dusch, ett glas vin och sängen tror jag...blir inte bättre än så här

Take Care Of Your Dreams

Stickgold believes that dreams serve a purpose for the brain, allowing it to make necessary emotional connections among new pieces of information.

 

 

 

 


 

Det är intresant hur kroppen fungerar ibland.
Det finns mediciner till allt nu för tiden, nästan. Kanske inte för att bota, men åtminstonde för att hjälpa. En förkylning är lätt att bota, lite nässpray och alvedon så är man snart på benen. För hosta finns hostmedicin, skavsår - plåster. Men för den mentala biten finns inga plåster att sätta på såren.

Igår var en dag när det inte gick att andas igen. När flera ton bosatt sig ovanpå bröstet och vägrar låta mig ta riktiga andetag. När det kryper i benen, men samtidigt har man ingen ork eller lust att röra på dom. Vart skulle man ta vägen i så fall? En sån dag när man omöjligt kan vara bland andra människor, knappt runt sig själv.

Igår låg jag i sängen hela dagen.
Antar att kroppen försökte läka sig själv. Jag drömde konstant, hoppade mellan gamla minnen och nya intryck. Vissa drömmar gjorde ont att drömma. Det värkte till i hjärtat efter saknad och vissa drömmar blev jag rädd för. Jag svettades, tog av mig täcket, började på en gång att frysa, drog på mig täcket igen, började svettas. Det verkade inte finns nåt mellanting, allt skulle gås igenom. Som en mental feber.

När jag vaknade vid åtta på kvällen, var kroppen helt slut, tömd. Det var svårt att bara gå ut till köket, för det fanns ingen energi att ta från. Och allt drömmande hade lämnat så många frågor så det enda jag kunde göra var att lägga mig på soffan och fortsätta grubblandet, fortfarande med alldeles för mycket vikt på bröstet.

Jag fortsatte drömmandet inatt.
Den här gången kändes det mer genomgått när jag vaknade. Jag kan ta riktiga steg utan att konstant fråga mig vart jag är på väg. Jag kan andas och känna att syret räcker till ännu ett andetag om jag vill. Men jag vet att lite drömmande inte kan fixa allt. Allting har en källa. Det är bara lite mycket nu...

 

 

Stickgold said. “Dreaming is like saying, ‘I’m going home, disconnecting the phone, nobody talk to me. I have to do work.’”


I'll Paint You In Blood

Varför bara använda vanlig färg när man målar, varför inte doppa penseln i lite blod?
Rev Mayers tyckte det var en bra ide:







Lite läskigt, men fan så snyggt!
Frågan e ju...luktar dom?

...

En till sån dag, koncentrera på att andas in och ut. Man måste andas...de e byggt så.
Men den där jäkla spärren är tillbaka

Och alla pratar om den stackars killen som tog livet av sig igår, han det står i tidningen om. Skrattar och skämtar, triggar igång att kolla in bilderna och sprida vidare. Känns olustigt och förbannat fel. Låt det vara


Can't Feel My Legs, But I'm Not Sure If I Even Wanna Try Wake Them Up?

Oj, satans va skönt att ligga i sängen nu!
Har varit fullt upp hela helgen och det nyttiga livet (som jag inte börjat med än) fick vänta lite till. I fredags var det Court Yard, i lördags kom Frugan hem och mina underbara vänner bestämde sig för att ordna med kalas. Helt sjukt uppskattat och jag var så trött dagen efter. Igår var det bio med Frugan, The Social Network (Facebook filmen) och den var riktigt bra. Sen blev det en till öl på Court Yard igen och alldeles för sent i säng. Så idag har jag varit helt död. Blev inte många knop gjorda på jobbet och fullt upp med att slåss mot ögonlocken. Hade tänkt få lite saker ordnat ikväll, men jag hamnade  i nån sorts handlingsförlamad koma efter duschen. Blir inte mer än så här nu känner jag. Några timmars sömn och man kanske lyckas reparera sig själv?



Hörde att ni fått skrapa rutorna på bilen i morse...här var det riktigt skönt idag!
Slappa på grannarnas tak var kvällens uppdrag!

Go'natt på er!

Pinata Murderer

Herregud, va trött jag e!
Igår var tydligen min födelsedag så det bjöd på kalas, Pinata, tårta, twister och radioaktiva vätskor.
Jag hade riktigt roligt, även om den riktiga födelsedagen inte är förrän nästa vecka. Men nu blir det powernap, dusch och sen bio i Liffey med Frugan!


A Big Mjau!

Nej, om man skulle ta och skaffa katt kanske?



Blir så fruktansvärt avundsjuk och imponerad

Wiiieee

Vet ni?
Idag om fyra månader är har jag börjat skolan!

***

Och titta vad som precis damp ner i min mail:

I am pleased to advise that you  have successfully been assessed 
and your electronic application for a Student visa has been approved


GAAAAH!

I Should Have Been A Boy

Varför föddes inte jag som kille och växte upp till en vrålsnygg man?
Var e min skäggväxt?







Jag byter tuttarna mot lite sånt här, när som helst

Oh Well

Började leka lite idag när jag kom hem



Började så, innan det kom lite rött. Hittade Frugans sexiga hörlurar, för mina är inne på sista versen. Och det funkar ju helt enkelt inte utan musik



Efter lite rött, kom det lite slarvigt svart



Det blev lite som det blev, kom på under tiden



Sen tog det liksom inte stopp...



Det blev bara mer o mer



Slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig, men nog hade jag lika kul för det!


Le Night Dominator

Ha, nu vet jag varför jag varít så knäpp senste dagarna. PMS kärring tror jag visst det kallas!
Men nu så, efter att överdoserat lite värktabletter är jag på g igen!

Idag är sista dagen som fattigman, lön i morgon. Den här gången ska jag vara lite smartare och inte betala bort allt på en gång och tro att jag kan leva på luft i en månad. Även om det mesta ska bort till lån och räkningar. Men jag ska ha lite kvar till mig själv, för det är faktiskt Halloween snart. Och det e grymt kul att fira i Dublin. Hela stan är utklädd och förra året träffade jag på iaf 5 Batman + en dusch!? Allt finns



Och jag är ledig idag efter jobbet, ingen skola. Känns nästan lite som fredag, så jag tänkte låna Maddos kamera och kladda runt lite med sminket hemma. Ska bara hitta på nåt kul att göra så blir det lite discofest hemma sen. Hittade på en gammal goding idag. Min Kina låt som vi spelade konstant i lägenheten. Svenskar dessutom

The Touch - Le Night Dominator


In Your Face

Hah, idag fick jag visa vad jag kunde på skolan!
High Fashion/Catwalk var kvällens ämne and I rocked!
För det första fick jag sitta modell, något de andra tjejerna inte verkat fatta än - det e skitkul att sitta modell för en proffesionel make up artist. Sen var det ojämna par så jag fick haffa en tjej från receptionen och sminka, vilket betydde att jag fick mer tid på mig än de andra. Så jag hade jätteroligt och lekte runt med färger och tog igen för igår. Bra blev det och beröm fick jag. Jag quotar:
"Wow, that's amazing!" sa hon som sminkat systrarna Hilton!!



Synd bara att jag har en kass kamera som inte kan ta riktiga kort

Shiny Toy Guns

Ja, dagen e hemsk, men Jonatan har lyckats heja på mig lite.
"Lyssna på den här, Malin" säger han och ger mig värsta nostalgi kicken:



Jag har letat mig galen på den här låten, men aldrig lyckats hitta den.
För några år sen poppades alltid den här låten när jag o syrran var ute o åkte. Den var med på en utav hennes repiga bland skivor och jag älskade att studsa omkring till den bakom ratten. Sen försvann den, eller blev för repig och sen dess har jag bara hört den en gång inne på en affär. Och jag hatar att inte veta vad låtar heter. Sen kommer Jonatan som räddaren i nöden, och han gör det med råge.
Eloge till dig!



Så nu tycker jag att syster kan komma hit

 


Today I Might Bite

Hemska dag
Började igår på morgonen när människor började tjaffsa emot mig, trots att dom visste vad som gällde. Så trött på sånt. Sen kom jag till skolan och insåg att jag inte lärde mig nåt. Fantasi sminkningar är svåra att lära sig, det e ju trots allt fantasi. Alla fick olika teman och jag fick det absolut tråkigaste. Försök göra en fantasi sminkning av en filmstjärna från 1920 talet? Fick lite beröm för putmunnen jag fick till, men jag hade så mycket bättre ideer om jag bara fått ett annat tema. Frustrerande, för det är ju dom lite mer extrema sminkningarna jag tycker om.

Efteråt när jag väntade på bussen, kände jag mig som nåt jäkla utställnings objekt. Alla jävla äckel går förbi, stirrar på en, granskar uppifrån och ned, går vidare och tittar ständigt bakåt, stannar till, säger nåt till kompisarna som sedan åxå vänder sig om och stirrar, granskar uppifrån och ned. Det är så jäkla obehagligt och det händer varje kväll flera gånger. Tror jag hittat den första staden jag faktiskt är lite rädd för. Annars brukar jag kunna vara ganska kaxig och skita i att man inte ska gå hem ensam på natten och undvika vissa delar av staden. Händer nåt, så händer det, brukar jag tänka. Dublin däremot...nej

Kom hem och blev irriterad över att ingen satt hemma och väntade på mig. Inte för att någon skulle det, det e bara jag som bor där. Men jag var lite sällskapssjuk och hade hoppats någon snappat upp mina tankebanor och ville tjöta lite med mig. Så jag satte mig och tjurade i soffan, ställde mig mitt på golvet och muttrade åt allt skräp som låg överallt, sket i att borsta tänderna, drog täcket över huvudet och somnade med Bon Iver i öronen.

Idag snoozade jag en halvtimme, blev galen av alla viljor som slogs om att komma på en anledning att sjukanmäla mig. Men jag gav mig fan på att gå till jobbet. Jag behöver pengar. Sprang runt som tok i lägenheten för att bli klar och hann med bussen, hann till och med fixa matlåda.

Humöret var på kanten till att skita i allt, men det gick. Hade lite utav den här vanliga jobb ångesten och det känns som att man är helt jävla onödig på det här bygget, men jag försökte tralla med till min musik och trycka bort all det. Men nu har jag helt gett upp det! Tänker inte ens försöka.

Har haft ett kort vid min dator, på mammsen och pappsen.
Tycker om att ha dom här, känns inte riktigt lika långt bort då. För en timme sen såg jag att det blivit terroriserat, blivit kladdat på med en penna. Sådär löjligt med mustach och horn. Så nu skiter jag fullständigt i om jag är tjurig och grinig. Skiter i att det var på skoj, för så gör man inte. Jäkla respektlöst! Sen att grannens kort inte blivit kladdat på och förmodligen aldrig kommer bli, får mig bara att känna mig ännu mer onödig. Jag är mer som utfyllnad, får ta skiten, för det är mitt jobb.

Nej, fan...idag ska jag röka och få cancer
Händer det så händer det



Hjärta


Storm

Självklart ska det bli storm när jag ska till skolan. Slår aldrig fel!
Ikväll blir det Fantasy sminkning, så det kan bli intresant. Ska bjuda alla miffon som vill tigga pengar, stirra och försöker sno mitt telefonnummer, på mitt charmigaste leende. Lite det som är halva grejen när man går till bussen, att ge blickar till alla puckon! Det finns en hel del inne i Dublin har jag märkt


haha, jäkla mongo bild


Sen ska jag hem och sova!
Blev lite för lite sömn inatt, men vad gör väl det? Det kommer fler nätter



Lyssna på det här vet ja, så ska ni se att det rycker lite i tårna

My Doll

SÅg att Snakebite lagt upp en bild på min senaste tattuering
Man blir ju lite sugen på en till...jäkla drog


It's So Much More Than Just A Tiny Room

Hur ska jag kunna åka ifrån den här tokmajan?



Igår hemma hos grannarna, städade vi ur vårt krypin under trappen som någon proppat full med skräp?
Kröp in och lade oss med fötterna mot taket och skrattade tills vi grät. Det är det perfekta gömstället att prata hemligheter och tjejsnack på, och alltid bjuds det på skratt till tåraran rinner. Slår aldrig fel!
Det må kanske vara lite fånigt, men bara för att jag fyller halvvägs till femtio snart, behöver jag inte bete mig som en. Hur nu dom beter sig??

Men nu bjuder Danne på mat och det är höst ute!
Mysbyxor

Going Back To My Roots

Känns lite konstigt, men designen fick bli lite samma som den absolut första jag hade. Höll på att bli tokig på alla mått som aldrig ville stämma, så jag blev lite nostalgisk och piffade upp allra första designen istället.
Får fortsätta i morgon.

FÖR I MORGON ÄR JAG LEDIG!

Nu ropar grannarna att det finns vin, så jag får väl offra mig



Å helt plötsligt blev det oktober...lite läskigt!
Om två veckor fyller jag halvvägs till femtio, frågan är om jag kommit halvvägs till femtio livsmässigt?
När blev jag så jäkla gammal?
Fyllde ju nyss icke tonåring känns det som

RSS 2.0