Sunday Sountrack Song

Vilken natt det har varit...vilka bekymmer jag har haft!
Allt började med att Maddo ringde vid halvtvå och jag var alldeles för trött för att svara. En kvart senare ringer "Hem" och jag grymtar åt att ingen låter mig sova. Gömmer mobilen under kudden och försöker somna om. Sen kommer tankeverksamheten igång. Om Maddo, som aldrig är uppe så sent, ringer och sen familjen strax efteråt...har det hänt nåt? Till slut vågar jag mig på ett SMS till Maddo och frågar vad hon ville. Lyckligt nog ville hon bara ha cigarett sällskap. Då kunde jag slappna av lite, men jag vågade inte ringa hem. Var det något viktigt antog jag att dom skulle ringa igen. Låg och väntade på att mobilen skulle ringa igen och fantiserade ihop de värsta tänkbara scenarion jag kunde komma på.

När den pärsen var över kom nästa hjärn spökeri. Det började tok klia på ryggen och jag höll på att bli smått galen. Då kom jag på att det antagligen var något som hade bitit mig och att något äckligt kryp hade försökt lägga ägg innanför huden. Det har ju tydligen blivit väldigt populärt att ha maskar som kryper omkring i kroppen, enligt Aftonbladet. Så då höll jag mig sysselsatt med såna tankar ett tag innan jag fick slå mig lite lätt på kinden och lägga ner.

Var lite trött inatt!

Annars var det lugn kväll igår med pannkakstårta och film.
Kollade på The Boat That Rocked, och satans va mycket bra musik det spelades. Riktigt bra film!

Idag blir det lugnt. Kanske vågar mig på att städa, men då måste jag först försäkra mig om att jag har någon granne som är redo att rädda mig.  Har märkt att varje gång jag städar, har dom där muterade monster spindlarna den fula ovanan att springa fram och jaga upp mig på soffan/sängen/bordet



Låtar fråm filmen




Skeeter Davis - The End Of The World



The Turtles - Elenore



The Who - I Can See For Miles



The Troggs - With A Girl Like You



David Bowie - Let's Dance



Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary

och favoriten



The Box Tops - The Letter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0