Shiny Toy Guns

Ja, dagen e hemsk, men Jonatan har lyckats heja på mig lite.
"Lyssna på den här, Malin" säger han och ger mig värsta nostalgi kicken:Jag har letat mig galen på den här låten, men aldrig lyckats hitta den.
För några år sen poppades alltid den här låten när jag o syrran var ute o åkte. Den var med på en utav hennes repiga bland skivor och jag älskade att studsa omkring till den bakom ratten. Sen försvann den, eller blev för repig och sen dess har jag bara hört den en gång inne på en affär. Och jag hatar att inte veta vad låtar heter. Sen kommer Jonatan som räddaren i nöden, och han gör det med råge.
Eloge till dig!Så nu tycker jag att syster kan komma hit

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

sv; Lycka till !:)

2010-10-05 @ 17:07:57
URL: http://skumkung.blogg.se/
Postat av: myyyyyyyzan <:

sv: kan förstå det! gud, jag önskar att jag tänkt på att åka utomlands med. sverige kom ju först, synd att jag inte tänkte lite längre med besparingen, hmpf... Jo, alltså... Ja.

2010-10-05 @ 17:34:34
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Postat av: malin

sv; ja de är klart, men de kanske blir nå kossor sen då? ;) haha!snyggt namn du har btw! ;)

2010-10-05 @ 18:13:50
URL: http://eeriksson.blogg.se/
Postat av: tiny

ja men det känns som att ingentng går som jag vill. Det är tufft i skolan, jag vet inte vad jag ska spela fotboll nästa år, min häst ska säljas och kärleken ska vi inte ens prata om :P

Är så sugen att åka iväg, men är kanske för feg att göra dig själv. Åker du själv? Tycker iaf att du är skit ball som åker till andra sidan jorden. Med eller utan sällskap :D

2010-10-05 @ 19:20:30
URL: http://tinyprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0