Today I Felt Like Pink

Wiiie, det är pyntat överallt inne i Dublin. Spindelnät i massor i vartenda hörn!
Johan köpte en viking och en doktor - kostym. Vad köpte jag?Det är nåt visst med peruker!
Och man kan ha galet kul med peruker. Ni ska bara veta vad jag har provat miner här framför min webcam. Sen med svarta läppar till dessutom...vilken jäkla pussmun man får. Varför har jag aldrig hakat på den trenden?

Kommentarer
Postat av: IDA

Peruker är ju hur kul som helst! :D Jag brukar säga att jag skulle vilja ha ett helt rum med både riktiga och lite mer "overkliga"/annorlunda peruker. Jag skulle älska att kunna se ut som olika personer när jag t.ex. reser... Att typ matcha peruk efter humör och vilken av mina personligheter jag just då vill framhäva. Mitt eget hår/en peruk på dagen och en annan på kvällen. Haha kanske en aning schizofrent men jag tycker att det vore så coolt. :D

Kul med rosa!Nu kommer ett jääääkligt långt svar här..

Jag kan ju börja med att be om ursäkt för att det tog evigheter att svara.

Du frågade om jobben; jag sökte bl.a. på Make Up Store. :) Har dock inte hört något än och tanken var att jag skulle ringt och varit lite "på" men eftersom jag är bäst på att skjuta upp saker så rann det bara ut i sanden. Mitt intresse försvann tråkigt nog strax efter att jag sökt så jag vet inte hur det hade funkat ändå men det hade ju givetivis varit en bra erfarenhet men eftersom jag ser saker som det här som att "det inte var meningen" och jag lätt släpper saker och går vidare så var det ändå inte jobbigt att ta när de inte hörde av sig. :)Var ligger det college du ska börja på? :) När det gäller dig så känns det som att det kan vara i vilken världsdel som helst (positivt menat) så man måste ju fråga. :D

Jag hade tänkt åka som au-pair till Hamburg ett tag för att komma in enkelt i landet och livet där men har börjat tveka och fundera på vad annat jag skulle kunna göra där istället men.. det är svårt. Vet inte vad jag vill göra liksom.... Eller kanske mer i vilken ordning jag vill göra saker.

Jag vet inte om Lina skulle följa med eftersom hon har sin pojkvän här men han är i och för sig väldigt öppen för förslag (som han säger i alla fall) så det är möjligt att de båda flyttar med bort från Sverige ett tag. Jag hoppas det eftersom det vore hemskt tråkigt att inte ha med henne. Det är dock aldrig möjligt att till 100% säga att flytten till Hamburg blir av eftersom jag ändrar riktning och tröttnar på saker så jäkla fort. "Drömmen om Hamburg" har dock hängt med ett tag nu så jag hoppas att det håller i sig... Men vem vem.. Vi kanske hamnar i Los Angeles eller London istället.

2010-10-29 @ 01:15:27
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: B E S T F R E A K I N' B r e e E l l a

Nej jag blev utbildad av make-up store för 4 år sen och har jobbat som det sen dess, men det är inte riktigt det jag vill göra. Jag går specialutformat programm här i rättvik :)

VA har du gått här!? Oj fyfan!

2010-10-29 @ 12:44:20
URL: http://donteatmydinosaur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0