I'll Forever Roam

Om 2 timmar går bussen in mot Falun och sen på tåget till syster i Gävle innan jag flyger tillbaka till Belgien i morgon bitti. Måste duscha och packa ihop mina grejer, men jag vet inte riktigt om jag vill. Har haft en riktigt bra vecka och åker jag nu vet jag inte riktigt när jag kommer tillbaka. Kanske inte blir förrän till jul och det känns som alldeles för lång tid. Ska få svar om arbetsintrevjun jag var på idag, men jag vågar inte hoppas på för mycket.
Fan, känns lite sorgligt, men samtidigt har jag saknat min lilla puppy som drivit Bruce till vansinne vid det här laget. Haha!



och behöver jag ens säga att Kings of Leon var helt jävla underbara igår på P&L och att Use Somebody fick hela folkhavet att stå på tå och jubla. Så jäkla fint!




 

Facing The Floor I'm Gonna Be Somebody


Är nog en utav världens lyckligaste nu - har lyckats leta reda på en biljett till dagens Peace and Love och ska äntligen få se Kings of leon live  ♥


And I say you can't get enough
Now you can't get enough

Given a chance I'm gonna be somebody
If for one dance I'm gonna be somebody



All For The View

Hade en ide om att hitta på en sjö idag, men jag bestämde att kroppen fick behålla kläderna på, har blitt alldeles för mycket mat sen jag kom hem och jag tänker fortsätta tills jag åker tillbaka pengalös till Belgien igen. Istället låg jag jag och svettades på gräsmattan ett tag och räknade ner tills alla kom hem från jobbet så jag kunde få grilla lite korvbröd. Pappa kom hem och strax efter kom brorsan, sen var det raka vägen upp till Knubben.






det e förbannat jobbigt att ta sig upp, men den där utsikten är värd det mesta






Jag älskar den där skogen!
Hoppas jag kan få vara här i höst för det kryllar av svamp och jag hoppas puppy är med då. Kommer ihåg hur mina andra små troll njöt av att få springa omkring helt fritt i timmar bland alla träd

A Midsummer Nights Dream

Blev upphämtad i Gävle på torsdag kväll av syster o Jossan och fick dela baksäte med alltid lika charmerande Roffe



Syster, Jossan och jag gav oss ut för att plocka blommor till varsin krans. All autom en blev för stor, men himla fina



Det bjöds på godaste vegetariska nubbesalladen med hela familjen



Jag följde med föräldrarna till de andra föräldrarna för lite femkamp och grillning



När det var dags att traska vidare hämtade jag upp brorsan för nästa fest där syster och Jossan väntade, fulla o glada






Träffade en massa människor jag inte sett på år, men det var mest läskigt. Vissa hade förändrats en hel del eftersom senaste gången jag såg dom var jag gympaledare åt dem och andra hade inte ändrats alls. Men till slut var det dags att gå hem när plötsligt alla satt uppe på taket och oroliga bror fick hjälpa ner,haha!

 

Väl hemma tyckte mamma det var ide att korka upp champagnen vid två på natten och det var ett mäkta trött gäng dagen efter.

Så vid 12 på dagen kom pappa på den briljanta iden att vi skulle ju förstöra hela dagen på det här viset och hällde upp en varsin drink åt alla. Lika bra att fylla på och fortsätta!
Vi gick till skolan och tittade på den årliga midsommar brännbollen och jag konstaterade att jag hade de coolaste föräldrarna
(enda föräldrarna bland alla ungdomarna)






Följde med de äldre hem för att göra i ordning maten och på kvällen blev det grillning igen innan det var dags att gå mot Dössberget för det årliga Pumpbolaget!
Jag stannade hemma lite längre än de andra och försökte peppa mig att gå dit och inte stanna hemma. Tycker de e lite skrämmande att plötsligt överösas av gamla ansikten igen.



Tur jag blev uppfångad (överkörd av syrran) av det här gänget så fort jag kom dit









det var en helt ok kväll men när Pumpbolaget var klar med sin spelning drog jag hem och tjötade lite med pappa istället


The Charm Of Coming Home


Tillåt mig presentera Dass Holm'en





Ser fram emot granen i vinter
Älskar såna här hyss



Put On Your Shades 'Cause I'll Be Dancing In The Flames


Igår hände en skum sak
Åkte in till Falun för att möta upp mamma efter jobbet och det var sådär riktigt varmt ute. Första gången jag körde bil på flera månader och radion var på högsta volym med mig skrålandes för full hals. Sen helt plötsligt när jag kom till Jungfrurondellen fick jag torka en tår som slitit sig loss? 
Vet inte riktigt varför, men att köra bil har alltid varit frihet och jag antar att det var en hel del saker som kände att det var dags att komma ut. Senaste halvåret har bjudit på en del motgångar och jag tycker banne mig att det är på tiden att det vänder nu. Så snälla, låt morgondagens intervju gå bra!



 

Glad Midsommar!


Honey, Im Home

Gud va mysigt det e att vara hemma igen!

Åkte in till Antwerpen sju igår morse och sen var det mellan landning i Helsingfors med alla tråkiga finnar. Dom ser ju helt genomskinliga ut? Tog tåget till Gävle för allt annat var redan fullbokt, och blev attackerad av syrran som kom springandes på parkeringen, haha! jag fick sitta bak med Roffe, syrrans nymf och Jossan gav mig en vinflaska att smutta på. Kan det bli bättre?

Så igår satt vi bara och pratade hela kvällen och dag är det fullt upp.
Pappa o syrran är uppe hos mormor och fixar lite björkar åt henne och jag ska göra jordgubbs tårta nu. Hon fyller nämligen år idag! Mamma slutar jobbet vid två och då blir det sill o potatis (jag har fått världens godaste vegetariska nubbesallad) tårta och sen ikväll grillning. Brorsan och Ida kommer me så det kan ju inte bli annat än grymt!

Åh, underbart med sommar Sverige, trots regnet

Enough With The Mind Tricks


Har precis ätit görgod GI mat, dricker en icke GI drink och ska snart börja kolla på film. Ska packa väskan sen nån gång, men den här gången blir det lätt packning. Måste även dubbelkolla när flygbussen går imorgon. Men jag har hela natten på mig!

För övrigt gillar jag inte att alla tycker dom kan leka med mitt dagdrömmande hur som helst. Alla vet att ger ni mig ett litet halmstrå att gripa efter står jag där med högaffeln sen och stampar. Nästa vecka har jag två arbetsintervjuer och ingen utav dem är i Belgien. Fan då! Än så länge säger jag att jag ska göra den andra intervjun "bara på skoj"  Men jag vet ju hur det blir om jag får det jobbet. Jag måste sluta söka jobb "bara på skoj"

Aja, i morgon blir det Sverige igen o fan va kul det ska bli!



Who Am I Kidding

Tänkte försöka hålla tyst om det och överraska syrran, men det vet jag ju att jag aldrig kommer klara av...
Jag ska få svensk midsommar i år igen!!!
Sitta hemma på altanen och mysa med hela familjen och sova i mitt blåa rum igen






Åka upp till Knubben och njuta av utsiken och tystheten



Träffa gamla vänner och skvallra lite




Fan va jag längtar nu




This Is Very Midsummer Madness


Har en liten skräckslagen underbar känsla i magen efter att ha läst mailen.
Ny intervju nästa vecka och jag har redan gått igenom alla "bara för skojs skull"


 

Reunion Today


Nu sticker jag och snornäsan iväg till Gent för att träffa Frugan!
Inte setts på ett halvår så det ska bli skitkul! Och Gent åker jag gärna till - riktigt mysig stad!
Ska försöka få mig like hes som jag var igår, för då kan jag sköta disken inatt istället för att ta ordrar. Hoppas det kommer vara någorlunda lugnt inatt så jag kan ha lite kul när jag ändå jobbar. Enda kvällen i veckan som dom kör vanlig musik och inte den där trötta bluesen.


You Got Porn Mail

Ja, tydligen e det fredag, men jag antar att det blir film igen?
Ska möta upp Frugan i Gent i morgon för lite genomgång innan han flyttar till Budapest och jag känner på mig att det kommer bli en del jobbiga ögonblick. Vi bodde ändå ihop i över ett år på Irland och han vet mycket mer om mig än vad många av mina vänner gör. Inte helt omöjligt att jag plötsligt bara öser ur mig senaste halvåret och tigger om lite tröst, haha!

Annars har dagen varit sig ganska lik.
Bråkat med hunden om vad man får bita i och inte, men det var svårt idag. Försök skälla på en liten hund som springer omkring med en lila luddig boll i munnen med öron som piper varje gång hon tuggar. Det var för sött helt enkelt och mina Nej kommandon var lite halv hjärtliga får jag ju erkänna.

Lina har satt griller i huvudet på mig och tycker jag ska komma tillbaka till Falun och vara make up artist på hennes skönhetssalong. kanske plugga lite nagel skötsel och sånt. Hade varit grymt kul, men kan man tjäna pengar på det är frågan? Finns ju sånt överallt.

Har kollat upp lite fler "bara på skoj" och bestämt mig för att blomkål är godare broccoli. Fått samtal av Maddo som frågar mig jobb saker jag inte har en aning om men som fick mig att på nåt sjukt sätt att längta tillbaks lite. Men jag vet att det bara e inbillning, total inbillning! Mamma ringde även när jag var ute med Doggy (aha, nya smeknamnet) och gick förbi en söt liten uteplats. Kanske dags att jag kommer hem och gräver upp deras trädgård igen och fixar stenpartiet?



Dagens höjdpunkt:
Maddo mailar porrbilder på lilla nydushade halvnakna Johan, haha!
TACK!



snart ska jag få till riktiga kort utan påklistrade leenden

Dazzled And Confused

vad betyder dazzled egentligen?
Bara jag som skriver saker jag egentligen inte vet vad det betyder, men som låter bra?

Åh herregud, var precis inne på Kopparstadens hemsida och kollade på lägenheter, mest på skoj.
Men vips, sitter jag där och jämför vilka lägenheter som skulle passa mig bäst inne i Falun?
Har tidigare idag kollat upp flygbiljetter, mest på skoj för att se när det var som dyrast/billigast.
Har kollat med olika flyg bolag om husdjur, Ryanair tillåter inte husdjur inne i kabinen. Brussel Airlines tillåter hundar med väska upp till sex kilo.
Vägde puppy, mest för skojs skull, och har insett att jag kanske får ge henne nytt smeknamn. Plötsligt är hon uppe i sju kilo??? Jag trodde hon var liten?

Så ja, mycket jag gjort mest på skoj idag

Suck!






Haha, började precis prata med Kim på Facebook, gamla klass kamraten från Sydney -
Hej Ångest!

Missing Person




Det känns som att jag inte orkar prata med människor längre för jag har inget att säga - Det händer inget värt att berätta om längre.
Känns som att jag inte orkar göra nåt längre, för jag har inget att uträtta - vet inte hur jag kan göra nåt bättre?
Känns som att jag håller på att tappa bort allt och alla jag tycker om. Tappar bort mig själv i att försöka hitta tillbaka till mig själv.

Backup plan?

Stranded On The Cough


Dagen kommer spenderas på soffan helt enkelt.
Var på apoteket och inhandlade nässpray för att kunna andas och huvudvärktabletter för att kunna tänka normalt. Bad om de vanliga på 400 g och blev totalt uttittad av biträdet.
"really, you want the strongest ones?"
Nickar oförstående
"You sure?"
Nickar fortfarande, men lite mer irriterande.
Fan, hemma i Bjurs köper man 500 g på Spar för i helvete Det e inte precis knark jag köper and I'm in pain!

Nu blir det dreggel över snygg(a) pojk(ar) och sen ska jag ta en powernap och drömma lite mer dregglande


A Day Of Nothing

Jag börjar bli trött på att gå hemma hela dagarna utan pengar nu, men ändå har jag ångets inför lördag när mitt andra natt pass i baren börjar. Det är så jäkla många törstiga själar där på lördagar och jag blir stressad, haha!

Så idag då?
vaknade upp med ond hals och huvud och försökte andas genom näsan, failure! frös hela natten och tvingade puppy att sova tryckt mot mig så jag kunde tjyva lite värme. Bruce gick till jobbet vid halv elva och vi slöade i soffan några timmar o kollade på The Dog Whisperer. Gjorde lite supernyttig mat. Har helt snöat in på broccoli, blomkål och salsa. Nyttigt och billigt!



ansträngde mig och tog med puppy till godisaffären för att köpa nytt koppel och säng och självklart en liten tuggis. Kom på när jag var utanför att jag ju faktiskt fick lov att bära hem skiten med. Spännande med två händer, en stor säng, matvaror och en hund som glatt hoppar omkring och jagar allt som fångas upp av vinden. 



Och hur populär var den här sängen då?



Inte särskillt!
Mammas "garderob" är mycket skönare, nästan som hängmatta. och vad e vitsen med att samla allt roligt och gott på ett ställe när man kan sprida ut det över hela lägenheten?

Nästa projekt var att diska, tvätta, städa och försöka få tiden att gå. Tog på mig finaste uniformen och poppade MTV när dammtussarna flög. Fattar inte att en så liten hund kan tappa så mycket hår?



Efter att allt var städat o fint kom jag på att jag skulle plantera om mina jordgubbar. Typiskt Malin tänkande, helt utan logik! Fick en liten plåtburk med jordgubbar i av syster som jag tänkte skörda lite längre fram



Så, efter lite mer städande fick jag ett ryck och fick för mig att jag skulle styrketräna...blev inte mer än vad det tog för att ta det här kortet. Kunde lyfta upp vikten till axeln, sen rasade bröstkorgen ihop igen. Lyckades "fastna" i soffan idag igen, ni vet när det känns som att bröstkorgen ska brytas av på mitten om man rör sig? Var länge sen nu och jag hade väl hoppats det skulle gå över nån gång. Fattar inte vad jag gjort?



Så jag gav upp det och tog pupp till hundparken för lugna ner henne lite. Något vi lyckades med riktigt bra. När den nionde hunden kom in gav vi upp för jag höll på att få ett nervöst sammanbrott  på de två pittbullsen och tre retrivers som sprang runt som galningar och låtsas bet varandra i strupen. Soundari är inte särskillt stor, eller tuff när det kommer till större hundar och ett bett så är hon död. Men efter 45 minuter var hon rätt nöjd ändå och slocknade totalt när vi kom hem.

Så nu blir det film och en massa te och sen blir det att bädda ner sig på soffan i nytvättade sängkläder.
Sweet!





A Lot Of Sunday's Beeing Spend Planning a Sober Future




I morgon ska det inhandlas riktiga träningsskor så det blir nån ordning på den där jäkla hakan







Grab Somebody sexy, Tell Em: Hey




excuse me
but i might drink a little bit more than i should tonight
and i might take you home with me if i could tonight
and i think you should let me cause i look good tonight





 


We Are All Earthlings


"We need another and a wiser and perhaps a more mystical concept of animals... We patronize them for their incompleteness, for their tragic fate of having taken form so far beneath ourselves. And therein we err, we greatly err. For the animal shall not be measured by man. In a world older and more complex than ours they move finished and complete, gifted with extensions of the senses we have lost or never attained, living by voices we shall never hear. They are not brethren, they are not underlings; they are other nations, caught with ourselves in the net of life and time, fellow prisoners of the splendor and travail of the earth."
-Henry Beston





I över ett halvår har jag haft den här dokumentären på min hårddisk, men aldrig riktigt vågat titta på den. Jag har sett klipp från den och det har gjort mig vettskrämd för att titta på hela filmen. Men igår, när pojkarna började prata om hundfabriker och att de hade det mycket värre än köttdjur, så kände jag att det var dags. Jeff fegade ur och åkte hem, men jag o Bruce satt kvar och höll andan i en och en halvtimme av helvete. 

Herregud va hemska vi människor är?
jag satt med gråten i halsen hela filmen och fick bita mig i läppen för att inte bryta halvt ihop. Många utav scenerna är så otroligt plågsamma att se och jag började planera massmord av människor. En frisk människa gör inte sånt. Även om idioterna inte tror att djur känner lika mycket smärta som människor - det krävs inte många procent av hjärnan för att förstå att bli flådd levande skapar lidande för djuret....för i helvete, vad e vi för monster? 

Så ni som äter kött, det e fan er skyldighet att se den här dokumentären och se vad er köttbit innebär för djuren!
Nu har jag varit vegetarian i 13 år och jag tänker banne mig inte ge upp det




Wish He Could Fit In My Bag


trött, trött, trött

Var på bio igår och såg nya Pirates och den var inte alls dålig som alla andra säger. så jäkla skönt att den där Kiera är borta ur filmen. Gillar inte henne det minsta!
 
Har jobbat hela dagen på Kid's men det var helt dött i baren, så jag sprang mest runt och åt gratis nachos och dagdrömde. Det kom in världens skönaste kille vid lunch som stannade i en timme och underhöll mig. Så där underbart skönt flummig och mysig, så jag ville bara trycka ner han i väskan och ta med mig hem. Blev nog lite kär, haha! Funderade ( gör kanske fortfarande? ) om jag skulle försöka mig på lite stalking, för han jobbar här i Hoboken och plötsligt bara "råka" stöta på honom ute på gatan? Hade inte det varit super!

Kom hem och tog ut puppy på en två timmars promenad i solen och njöt. Trodde det skulle vara nog för att göra av med lite av hennes energi...oj så fel jag hade. Dock kändes det lite som mission impossible när jag kom hem och såg att hon lyckats få ner hela hundmatspåsen så det var mat över hela golvet. Det var fullt av energi i henne slilla mage redan. Och även om hon lät bli tallrikarna den här gången, hittade jag en annan överraskning på hennes filt. Se så fint hon hade lagt upp sitt hyss för att skåda när jag kom in genom dörren -




Puppys score:
-3 plates
-1 glas

Open Fire

Fan, fan, fan, fan, fan och massa fler fan!

Jag som var på väg ut ur mitt depp, men nu är bitterfittan tillbaka i allra högsta grad och jag hatar henne som aldrig förr!
Började dagen med att ta puppy till veterinären för rabies vaccin så hon kan flyga med mig till Sverige sen, var inne på Blokker och köpte min första ljuslykta och tyckte att det var banne mig på tiden och gjorde supernyttig mat till lunch. Tog en springtur med puppy och fyllde på mobilen för att se vem som lämnat ett telefonsvar och sen var det åt helvete med allt igen. Jobb intervjun jag var på för en vecka sen blir det inget av, dom tog en tysk istället. Så kvällen har spenderats med att forska om det finns andra jobb, om det är möjligt att ta ett jobb i Holland men bo kvar i Belgien, men allt skrek Nej nej Nej. Mamma ringde och tyckte det var dags att göra nåt åt det där lånet och jag kände bara hur jag fick lust att slänga närmsta sak i väggen och fortsätta med nästa, och nästa, och nästa...

Nu e jag tillbaks på ruta ett igen och livrädd att inte veta vad jag ska göra med mig själv? Bartender jobbet ger mig inte mycket pengar, men tillräckligt så jag kan köpa mat men inte så mycket mer. Och nu har jag haft två månader på soffan och två månader utan pengar framför datorn...vad hände med mitt Halleluja - jag kan äntligen börja leva igen? Det håller på att trasas sönder igen och jag orkar inte mer skit nu. Snälla, ge mig nåt bra, du där uppe som vägrar raka dig. Ge mig ett jäkla jobb så jag kan få min jävla lägenhet nån gång och fylla upp med MINA saker som legat i kartonger i flera år nu.

Så summa summarum:
Ja, nu har jag översatt det där förbannade CV't till svenska och sökt ett par jobb i Dalarna. Inte för att jag kommer få dom, men nu har jag försökt iaf. Och blir jag erbjuden jobb är det fan skrattretande och bitterfittan kommer svära ännu mer.





och va fan var vitsen med att pausa Silverchair då?
Fan inte ok


I Give Up


Ge mig natt så jag kan sova





Oh yeah, While We're On It...


Fan inte ok när en kille är hundra gånger snyggare än alla tjejer man kan komma på.
vad hände med att det kvinnliga könet ska vara det snyggare?






















I'll Fucking Sting You





Vette fan vad som flugit i mig senaste dagarna, men jag är förbannad redan innan jag vaknat? PMS, visst, men nu får det va bra!

I två nätter nu har jag legat vaken hela natten och svettats för de e så kvavt och svurit åt alla som gått förbi ute på gatan och sagt nåt och blivit biten av nåt okänt monster. Det är ingen mygga för sånt reagerar jag inte på och dom där kliande jäkla betten svullnar upp på en gång, men synts inte nästa morgon? The hell?

Jag känner mig som en jäkla ballong, uppsvälld till pannbenet och insett att jag måste fan göra nåt åt det här nu. Sensation White om en månad, vill inte se några fläsk armar och Miss Piggy kinder på dom bilderna.

Jag får inget svar från intervjun jag var på, fast dom sa att dom skulle höra av sig den här veckan. Snart ligger väl det där dumma mailen i inboxen som säger att jag inte fick jobbet.

Jag har inga pengar att göra nåt för och det börjar bli tråkigt nu. Jag behöver kläder som jag inte har, jag vill kunna gå ut och ha kul och jag vill kunna göra vad vi planerat för Bruce födelsedag. Nu har jag bott gratis hos honom i två månader och han har varit världens snällaste, och jag vill kunna bjuda tillbaka. Vet att han skulle gilla det, jag me!

Jag vill få ett riktigt jobb så jag kan flytta till större lägenhet med Bruce och få eget rum och balkong. Jag vill ha en garderob och kunna ligga i min egna säng och sura om jag så vill. Och möjligheten att kunna gå ifrån när Bruce har besök och jag är trött. Jag vill kunna köpa växter och få den där hemma känslan.

Jag vill kunna åka hem till min familj och fylla på förrådet lite av må-bra och bara-vara i mitt liv. Ni vet, göra saker man alltid gjort där hemma och gå till Konsum och hälsa på. Jag vill hem till Midsommar innan/om jag får ett jobb. Få en kram av mamma och pappa när man kommer hem på gården.

Jag vill åka till Irland och hälsa på mina knäppisar som alltid lyckas påminna mig om att jag tycker om dom alldeles för mycket för att inte ha sett dom på ett halvår. Herregud, e det så länge sen?     
 :(   ja, nu får jag gråta, det här var jag inte beredd på

Jag vill vara på bra humör så jag kan ta tag i den här över energiske puppy och lära henne lite saker. Vi har bråkat i två dagar nu och jag vet att jag inte gör ett enda rätt för tillfället. Jag är sur, hon krånglar, jag blir ännu surare och vi bara krockar med varandra. Försöker ta djupa andetag och lugna ner mig, annars funkar inget. Men när hon för 25:e gången djupdyker ner i sop påsen igen, glömmer jag lätt bort att andas.

 


Jag vill hitta tillbaka till inspirationen och allt det där. Har hur många ideer till sminkningar som helst, men dom ligger bara där inne i huvudet och möglar. Ska ge det ett till försök idag, men vet inte hur jag ska lyckas bli nöjd med mig själv idag?

Och som grädde på moset, idag har ALLT stängt i det här jäkla landet. Fan Belgien, ni behöver inte stänga hela landet bara för att det råkar vara söndag? Fick lov att beställa hem mat för att kunna få min vinflaska att tömma på tyck-synd-om-mig och salladen snodde jag tre tuggor från innan puppy fick resten. och hon äter OLIVER???? vad e de för jäkla hund egentligen?

Nej, räta upp världen nu så den gör någon nytta!

 


Suffered From Attacks All Night

Jävla skitnatt, har inte fått många minuters sömn.

Vi kollade på en film och vid halvett var det sovdags för båda var fortfarande halvt zombies, men två minuter efter att lyset släckts försvann all trötthet. Det var varmt, fast fönstret var öppet. Det var idioter som stod utanför och förde väsen hur länge som helst och varje jag rör mig låter det som jag möblerar om i soffan. Sen var det nån jäkel som har bitit mig hela natten och jag blev tokig av allt kliande. Det skumma är att jag får aldrig myggbett som kliar och jag tvivlar på attd et var en mygg. Plötsligt känner jag hur det spänner till i armen och sen börjar det klia utav bara den. På en gång svällde det upp en liten bula och jag hittade fem liknadana bett. Nu kan maninte ens se något bett? What the hell?
Vid sex på morgonen började puppy vakna till liv och ville böka ner sig brevid mig och mysa och snarka och det kanske blev en två timmars sömn allt som allt.

planen var att åka till havet idag, men den iden tänker jag skrota för humöret är lite halv pissigt idag och att sitta på ett tåg i 1½ timme med en hund som inte kan sitta still skulle vara för mycket. Så idag ska jag sitta med knäna uppdragna och njuta av mensvärk och röka ett helt paket cigg...morr!

 


and yes, my spelling sucks today but who gives a F

VIP Zombie

Jag har inte gjort NÅT nyttigt idag, överhuvudtaget!
Har legat i soffan med datorn i knät precis hela dagen och undersökt allt onödigt vetande ute i cyberrymden - det finns en hel del! Men nu får jag försöka ta tag i röran här hemma innan Bruce kommer hem som faktiskt fick lov att jobba idag, hehe

Igår var puppy hos dagmormor för dagen innan det hade hon cirkus här hemma när vi båda jobbade. Det var trasiga tallrikar överallt, sönderbiten duk, utspridda kläder och sönderriven sop påse. Men första ensamma dagen i baren gick kanon. Glömde alla anteckningar hemma, men jag kunde ändå  :)  Igår var lite mindre rolig dag på jobbet för tjejen jag jobbade med kan konsten att byta humör var tredje minut och jag har inte riktigt fått koll på henne än. Kom hem vid tio på kvällen, åt middag och precis när vi skulle däcka i soffan framför en film, ringer Tältis och undrar om vi vill på födelsedagsfest på Kare? Så vi hängde väl på och en halvtimme senare var vi på väg.

Tjejen som hade kalaset hade ett bord på VIP avdelningen så vi trängde oss in där bland alla finskjortor, korta klänningar och klackar och kände oss väldigt icke viktiga. Var tydligen Pretty People Party som grädde på moset och allt var svindyrt! Vi försökte vicka lite på höfterna till musiken men alla viktigpettrar var tråkiga och stod bara där med sina champagneglas och pratade. Så Bruce och jag smet ner till resten av folket och köpte billig dricka och umgicks med lite normalt vettigt folk. Nä, fuck VIP!

Men även om vi inte drack särskillt mycket var huvudet av en annan åsikt idag, därav det väldigt långa soffhänget!












RSS 2.0