We're Gonna Party, Like It's Your Birthday

Ja, förra helgen var det ju kalas här i lägenheten!
Frugan var hemma över helgen, så det bestämdes att det skulle bli fest.

Jag blev utkickad ur lägenheten och fick bli barnvaktad av grannarna och tittade på när de skruvade IKEA möbler och smuttade vin! Sen kom Sonny över och snurrade jackan runt huvudet på mig när det var dags att gå tillbaka till lägenheten. Där hemma väntade ala underbara kompisar och en jäkla massa pynt och ballonger med små lampor i. Dom hade gjort jättefint och det var riktigt uppskattat!

Jag fick paket, ursköna tofflor, mjukisdjur, en liten katt som piper, twister, blommor och kort. Det blev mousserande vin och jag bytte om till finkläderna. Kände mig lite utanför med jeans och t-shirt när alla andra hade klänning och kostym.






Sen var det dags för nästa överraskning...Kill the Pinata!
Jag har aldrig haft en sån innan, så det var lite spännande. Men jag kände mig bra fånig när jag stod där och slog på trädet. Svårare än man tror att träffa den, så tyvärr fick vi offra en gren. Till slut ryckte jag ner den och godiset sprutade. Jag lovar att jag hittar fortfarande Smarties lite här och där





Sen var det tårta och Twister. Väldigt intresant med tanke på att alla tjejerna hade klänning på sig, haha! Men vi kämpade på och jag är osäker på vem som vann?







Kvällens sista äventyr var det självlysande rören.
Vet att jag inte var den enda som funderat hela kvällen på vad som egentligen flöt omkring där inne? Sagt o gjort, Maddo hämtade kniven och skärbräda! Tur Frugan gått och lagt sig







Och med det avslutades kvällen med att alla hade självlysande gegga överallt!

Men det var ett riktigt roligt kalas och mina vänner fick det att värka lite extra i hjärtat!
Ni e bäst!




Kommentarer
Postat av: tiny

Tack!

Åhåå ja ska jag vara ärlig så har jag ångest över 25 mest för att det känns som att jag inte gjort någonting med mitt liv. Hoppas du hade en riktigt bra födelsedag, sett till bilderna såg det så ut iaf :)

2010-10-16 @ 11:07:39
URL: http://tinyprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0