Suffered From Attacks All Night

Jävla skitnatt, har inte fått många minuters sömn.

Vi kollade på en film och vid halvett var det sovdags för båda var fortfarande halvt zombies, men två minuter efter att lyset släckts försvann all trötthet. Det var varmt, fast fönstret var öppet. Det var idioter som stod utanför och förde väsen hur länge som helst och varje jag rör mig låter det som jag möblerar om i soffan. Sen var det nån jäkel som har bitit mig hela natten och jag blev tokig av allt kliande. Det skumma är att jag får aldrig myggbett som kliar och jag tvivlar på attd et var en mygg. Plötsligt känner jag hur det spänner till i armen och sen börjar det klia utav bara den. På en gång svällde det upp en liten bula och jag hittade fem liknadana bett. Nu kan maninte ens se något bett? What the hell?
Vid sex på morgonen började puppy vakna till liv och ville böka ner sig brevid mig och mysa och snarka och det kanske blev en två timmars sömn allt som allt.

planen var att åka till havet idag, men den iden tänker jag skrota för humöret är lite halv pissigt idag och att sitta på ett tåg i 1½ timme med en hund som inte kan sitta still skulle vara för mycket. Så idag ska jag sitta med knäna uppdragna och njuta av mensvärk och röka ett helt paket cigg...morr!

 


and yes, my spelling sucks today but who gives a F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0