You Got Porn Mail

Ja, tydligen e det fredag, men jag antar att det blir film igen?
Ska möta upp Frugan i Gent i morgon för lite genomgång innan han flyttar till Budapest och jag känner på mig att det kommer bli en del jobbiga ögonblick. Vi bodde ändå ihop i över ett år på Irland och han vet mycket mer om mig än vad många av mina vänner gör. Inte helt omöjligt att jag plötsligt bara öser ur mig senaste halvåret och tigger om lite tröst, haha!

Annars har dagen varit sig ganska lik.
Bråkat med hunden om vad man får bita i och inte, men det var svårt idag. Försök skälla på en liten hund som springer omkring med en lila luddig boll i munnen med öron som piper varje gång hon tuggar. Det var för sött helt enkelt och mina Nej kommandon var lite halv hjärtliga får jag ju erkänna.

Lina har satt griller i huvudet på mig och tycker jag ska komma tillbaka till Falun och vara make up artist på hennes skönhetssalong. kanske plugga lite nagel skötsel och sånt. Hade varit grymt kul, men kan man tjäna pengar på det är frågan? Finns ju sånt överallt.

Har kollat upp lite fler "bara på skoj" och bestämt mig för att blomkål är godare broccoli. Fått samtal av Maddo som frågar mig jobb saker jag inte har en aning om men som fick mig att på nåt sjukt sätt att längta tillbaks lite. Men jag vet att det bara e inbillning, total inbillning! Mamma ringde även när jag var ute med Doggy (aha, nya smeknamnet) och gick förbi en söt liten uteplats. Kanske dags att jag kommer hem och gräver upp deras trädgård igen och fixar stenpartiet?Dagens höjdpunkt:
Maddo mailar porrbilder på lilla nydushade halvnakna Johan, haha!
TACK!snart ska jag få till riktiga kort utan påklistrade leenden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0