Dag 16 – Första kyssen

Fortsätter väl med den där listan:

 

Haha, första kyssen var förfärlig!
Det var med en kille i min klass i mellanstadiet, Pontus. Vi gick hem till en tjejkompis efter skolan, för vi skulle ställa till med bröllop. Kommer inte exakt ihåg hela berättelsen, men jag tror att vi blev tillsammans samma dag i skolan. Han var en utav dom som man var ihop med jag vet inte hur många gånger och alltid slutade det med att vi blev osams och hatade varandra.

 

Vi höll iaf till i min kompis lilla stuga som de hade i trädgården och vi var flera stycken. Jag fick låna en utav hennes vita klänningar och jag fick en bukett med maskrosor. Nån riktig "vigsel" var det väl inte, men vi blev utfågade om vi tyckte om varandra och sen skulle allt avslutas med en kyss. Vi fick gömma oss under en filt och sen fick jag nog den äckligaste och obekvämaste kyss någonsin. Grejen var att ingen utav oss hade en aning om hur man gjorde, så det var mest en massa stel tunga och viftande runt i varandras munnar. Jag kommer ihåg att jag var SÅ besviken efteråt. Vad det så man kysstes? Då kunde det lika gärna vara!

 

Och ja, som alltid gjorde vi slut kort efter det och jag fick alla i gänget emot mig och anklagades för att förstört hennes klänning, för det blivit små fläckar efter maskrosorna. Så nej,första kyssen kan jag packa allra längst ner igen och låta vara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0