Vad Hände?

 Nu e det mycket jag vill men inte borde göra som bråkar.

Jag vill köpa en massa choklad och proppa i mig, hamstra full kinderna och mumsa hela kvällen. Jag vill gå ut och röka en massa cigaretter men jag kommer bara må dåligt. Jag vill bita av ala naglar och få tandköttet att blöda, men jag vill åxå ha långa naglar. Jag vill åka hem, men jag vill äver ha pengar. Jag vill skrika på folk men sitter tyst istället och håller tyst. Vill säga upp mig och hoppa på första bästa plan, men vill jobba ihop en massa pengar och kanske hitta på nåt bättre? Vill hem och krypa ned under täcket men vill åxå gå på bio och se andra människor än de jag jobbar med. Vill gömma mig under bordet när jag hör mitt namn men vill ju åxå visa att jag kan. Ett jäkla krig mellan allt nu?

 Dagen började ändå ganska bra, skrattade och tittade på blåsfiskar. Sen vet jag inte vad som hände? Nu e jag lite sur och grinig. Ska åka till Liffey Valley efter jobbet och leta reda på en bra frisör. Börjar bli trött mig själv så jag måste få till en förändring. Kanske kan unna mig nåt mer? 1 ½ timme kvar sen vägrar jag tänka mer jobb. Då ska jag vara egoist.


Kommentarer
Postat av: bbellahh

Sv; Samma här, har inte hört nån annan låt. Han gick till final, tur det, hoppas han vinner allt! Inte för att jag kollar på Melodifestivalen men ändå :)

2010-03-11 @ 19:47:31
URL: http://bbellahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0