I Am Guilty Of The Stupid Noise

Idag har vi varit på äventyr, jag, syrran och Maddo.
Tanken var först Belfast men vi var för trötta. Istället tog jag med mig syrran till jobbet för billig lunch och hämtade upp Maddo. Nya planen var säljakt!

Tåget till Dublin och byte till Howth. Där finns det sälar, tjocka sälar. Tog inte lång tid innan vi ser människor som samlats framför hamnkanten och pekar och vi springer dit. Genast hörs det höga pipiga töntiga ljud från oss. Vi hade hittat dem. En massa tjocka sälar som kikade upp från ytan och plaskade runt. Jättesöta och med tanke på våra pipljud skulle man kunna tro att de var hundvalpar. Blir ju lätt så när man blir så uppspelt!
Det togs en massa kort, lockades på och sen gick vi iväg och köpte fisk att mata med. Jätteäckligt o slemmigt men oj va kul det var!Efter sälarna tog vi sikte på de höga kullarna. Howth ligger ute på en halvö med stora klippor och helt fantastisk utsikt så självklart fick vi lov att komma högst upp. Vore ju dumt annars att åka dit?

Jag tog 245 bilder med Sonnys kamera bara och kunde ha tagit lika många fler. Så tråkigt att kameran tar bort mycket av magin för det var görfint, som dom där göteborgarna skulle sagt! Tog kort på allt o alla.Fredagshumöret var perfekt och vi var skitdryga. Skrattade åt ingenting och allt. Skulle kunna skriva en hel bibel med dumma kommentarer som vi kläckte ur oss. Maddo var hemsk! Vet inte vart hon gömmer undan allt ibland? Hon e liten men det får plats mycket konstigt i hennes huvud.

Vi sprang runt på klipporna ett bra tag och föröskte intala oss själva att efter nästa hörn skulle vi vända om. Jobbigt att det alltid kom ett nytt hörn som absolut såg ut att gömma något spännande. Blev även lite off road körning bland taggbuskar och bråte.

Vi letade oss tillbaka till en pasta restaurang, disskuterade perfekta blonda svenskar och skönhetsoperationer och själar med en gammal gubbe som vägrade hålla tyst och missade sin avgång. Hade han bara vart tyst hade jag sett till att sätta honom på plats. trångsynta jäkel!

Nu e vi trötta. Lite för mycket frisk luft!

Ska fixa lite bilder med, men håller på att rensa datorn. Fick skäll av syrran för att jag inte orkar anstränga mig med min egen dator, trots att jag jobbar med IT. Men vem orkar bry sig om det när man kommer hem från jobbet?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0