Green Was The Colour

Igår var en riktigt bra dag. Vi åkte in med Andreas och pojkarna och letade oss fram i massan av folk. Var verkliget smockat längst gatorna! Tror hela Dublin var ute i solen. Köpte oss en liten grön hatt för att kunna hänga med i modet och sen fick vi lov att ta en paus på en pub. Paraden var lite försenad så en Guiness passade utmärkt!

Det fanns en storbilds TV vi kunde följa paraden på så när den kom upp till Dame Street spang vi ut. Men att hitta bra plats var i stort sett omöjligt. Fick hoppa upp på Andreas axlar ett tag men sen tyckte jag synd om honom. Lyckades tränga in oss längre upp på gatan och sen var det bara att sträcka upp armarna och försöka ta kort. Människor överallt! Och i paraden fanns allt möjligt, coolast var nog insekterna. En äcklig stor spindel kom rullandes.Efter paraden letade vi oss in till puben igen. Tror det var den roligaste tiden på hela kvällen..Vi blev kvar där i 5 timmar och sjönk oss hesa. Killen som spleade var riktigt bra och skämtade med och om allt o alla. Svenskarna var dom som var kvar längst utav alla. Fanns människor från hela världen där. Från Australien till Texas till Sydafrika. Andreas och Olle försökte sig på irländsk dans vilket resulterade i en stukad fot och haltande resten av kvällen. Det var en fullproppad pub och ett jäkla drag. Länge sen jag hade så kul på en pub.

Men till slut var det dags att gå in till stan och möta upp resten som fått lov att jobba idag, haha! Vi förfestade lite hemma hos Henke, sen letade vi reda på en Fitzsimmons. Packat även där så det blev en drink innan vi gick tillbka till Henke för att ta lite rast innan vi skulle gå tillbaka igen. Men vi lyckades fastna.

Det var en riktigt bra dag och den slutade väldigt bra. Eftersom vi varit igång ända sen lunch bestämde vi oss för att ge upp ganska tidigt. Så idag är man faktiskt  rätt pigg och det ska bli lite fönstershopping och en bio kanske. Nej, jag gillar den där Patrick!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0