Det Är Skrämmande

Nu är jag riktigt rädd för samhället. Jag har sett rubriker inne på Aftonbladet.se men har aldrig läst det. Nu har det bara blivit mer och mer så ikväll valde jag att kolla upp det. Jag blev minst sagt illamående.

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

Det handlar ju om hon tjejen som blev våldtagen inne på en skoltoalett och sen blir den som råkar ut för smutskastningen. Det blir bevisat, killen blir dömd, gör samma sak igen men ändå vägrar alla inse att han var skyldig. När skolpersonal, präster, vuxna jävla människor skyller ifrån sig på rykten de hört från bekantas bekanta och försvarar honom med att han var ju snäll och charmig...vad fan hände? När blev det rätt att offret måste fly för att hon blir hotad  och gärningsmannen som även erkänt, blir hyllad i kyrkan och får ett helt samhälle bakom sig? Jag tycker så synd om tjejerna och jag hoppas jag får tycka synd om de som hotat henne med snart. Jag hoppas de inser hur jävliga de varit och hur extremt lågt de sjunkit. Trångsynta människor, det är vad dom är. Jag önskar det fanns färre här i världen.

Och när de intervjuar prästen får jag rysningar. Jag har aldrig tyckt att präster verkar vara särskillt smarta men den där mannen, han är skrämmandes ovetande. Han hyllar pojken som våldtagit och har inte ett gott ord att säga om tjejen. Eller han nämner henne inte ens. När sen reportern berättar att killen senare samma kväll, efter att blivit hyllad på skolavslutningen, våldtog ännu en tjej...ja, vad säger prästen då?

- Men fy, stackars kille...eller ja, tjejen med!

Det säger allt...glad att jag inte bor i det samhället

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0