Norrland e en myt

Nu har jag fått min kasse full av smink och en massa leksaker att kladda färg med. Livsfarligt ju! Lördag är bokad hos Maddo för att forska och experimentera med en massa musik, öl och förhoppningsvis film: Velvet Goldmine. Håret ska stå åt alla håll och alla färger ska ha användts innan vi e nöjda. Ska bada ikväll med min nya rosa radio badanka. Tänk vilken lyx!

Måste köpa lite Red Bull om jag ska klara av att hålla mig vaken idag. Låg uppe alldeles för länge inatt och försökte vara duktig. Slutade på nåt konstigt sätt med att håret sprayades upp i ett stort fluff, lyckades lära mig  nya saker i photoshop, hittade en massa nya bra låtar, letade semester platser för nästa år mm. Börjar bli lite småjobbigt nu för om 40 min börjar min träningoch i slutet av dagen ska jga hålla en 15 minuters presentation om något. Vad har jag ingen aning om? Har suttit med blocket framför mig hela morgonen, men jag lyckas alltid hitta något annat att göra istället. Har nog fått lite skol ångest. Funderar på att berätta om mig själv bara och hoppas jag är tillräckligt intresant för att hålla i en kvart?! Återstår att se...

Men men, 25 minuter kvar. Ska kladda lite på blocket, kanske måla en blomma. Håller på att tracka Maddo och vi samlar bevis på att Norrland egentligen inte existerar. Alla är involverade och anstränger sig för att hitta gamla kartor över Sverige som visar att ovanför Stockholm sträcker sig Lappmarkerna och Sameland. Börjar närma sig fredag nu. Hinner nog med att röka innan med, kanske gå på toa. Nej, blir improvisation den där kvarten känner jag.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0