I'm So Not Rich!

Så var man hemma efter en heldag ute vid kusten.

Det är verkligen fint ute vid Dublins kust och idag var det snäppet bättre. Helt galet vad många fina hus jag har sett. Stora, mäktiga och löjligt dyra kan jag tänka mig. Jag kom på mig själv med att gå runt och vara förbannat avundsjuk på dom som bodde där. Och längst gatorna stod bara dyra bilar. Nej, rik skulle man bli! Och Enya's slott  var till salu, gigantiskt! Hälsade även på Bono, eller hans grind iaf. Den ligger längst promenad vägen och man ser verkligen ingentingutav hans hus. Ja, jag provade och hängde lite över muren. Herregud, de e ju Bono!

 

Stället vi käkade på innan. Personalen var läskigt trevliga överallt och vi misstänker en pakt!

 

Ett utav alla slott

 

Nästa slott!

 

Och nästa...

 

Och här bor Bono

 

Man får inte flyga drake på stationen...viktigt!

 

Men Jesus finns här för oss, pjuh!


Kommentarer
Postat av: Linnea

SV: Jag gillar verkligen när han har dreads utan keps...som på EMA 2008. Men annars så gillar jag både dreadsen och cornrowsen, kan inte bestämma mig vad som är snyggast :)

2010-12-20 @ 16:46:16
URL: http://linneaamaria.blogg.se/
Postat av: Matilda :)

svar: Åh det förstår jag att du tycker :) det är ju nästan alla förberedelser som är det mysigaste! :) Men när du kommer hem får du allt ta och mysa massor, verkligen njuta av den svenska julen! Nu kan jag lova att det är ännu mer snö här! helt sjukt men underbart! :D

2010-12-20 @ 18:55:32
URL: http://busigatildis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0