A Smile In A Beep

Ännu en helg morgon som jag vaknat alldeles för tidigt. Vad är det här? Rutinen är ju att ligga kvar i sängen till minst klockan tolv iaf. Antar att jag får skylla på solen. Det gör jag så gärna. Mamma ringde igår och berättade att dom hade varit i skidbacken på någon skoteruppvisning. Gud va glad jag är att det inte finns någon snö här. Känner mig riktigt bortskämd och jag hoppas få skämma bort dom om några veckor med.

På tal om familj...fick ett jättegulligt sms av min käre bror igår kväll. Har haft lite skuldkänslor för att vi inte pratar med varandra så mycket och satt och disskuterade det med Maddo igår när hon bjöd in mig på mat. Sen på kvällen piper till i fickan och jag kunde inte annat än le och bli varm i hjärtat. Så typiskt honom.

Glad påsk, älskar dig syster!


Jo, glad påsk på dig med tok och jag älskar dig med!!


Annars satte vi på Murphy's igår med alla grabbar som skulle se på El Clasico och tanter som fått för mycket alkohol och skrattade så vi riskerade tinnitus. Men det var trevligt och vi kom hem före tolv, så tidig natt. Nu ska jag äta min gröt och vänta på att Danne ska ringa så vi kan gå på äventyr. Antingen Dublin Zoo eller sälarna igen. Nåt måste göras iaf!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0