You Rock My World

Jag har fastnat i Michael Jackson godingar efter gårdagen. Bäddat ner mig i sängen och dricker 7up. Ska strax sova efter alldeles för många vakna timmar. Kom hem vid sju efter en grym kväll på Stereo Sushi och gjorde ett försök att sova. Dock förde grannarna ett jäkla liv men gråtande ungar, borrmaskiner och spring i trapporna. Sen ringde Jimmy och berättade om Chili och då gav jag upp. Det har ändå gått riktigt bra fram tills nu. Jag var hemma hos Stefan nu på kvällen och tittade på Transformers 2 och den var riktigt bra. Sen satte jag mig på tåget och tröttheten bara smällde till i huvudet.

Så igår sprang jag runt på stan ett tag och kikade lite. Hittade en butik med en MASSA snygga skor och smycken. Jag var och fingrade på många grejer men fick till slut nöja mig med 2 par örhängen. Vid fyra kom Jeff och vi gick till piercaren. Jeff skaffade en till i läppen och jag gjorde min efterlängtade "ytpiercing" Framför örat satte jag ett litet smycke och det kommer bli fler, det lovar jag. Piercaren skar upp ett litet jack i huden och pillade in smycket. Ser ut som en platta-kort stav-platta. Så allt som syns är en silvrig platta. Gjorde inte alls ont och ömmar inget. Skitsmidigt!! Efter det åkte vi o shoppade mat, åkte till min lägenhet och rakmaskinen åkte fram. Jag har ju tjatat en massa om att det är skönt att äntligen få långthår igen och att jag ska låta det vara ett tag nu. Well, nu blev dte inte så. De e ju så roligt att exprimentera lite! Så Jeff rakade och färgade mitt hår brunt och sen lagade jag mat och bjöd honom på. Jo, jag var blondin några veckor. Men de e ju så tråkigt.
Vid elva på kvällen tog jag mig ner till stationen och mötte upp 3 st från jobbet. Vi begva oss mott en klubb som heter Stereo Sushi. Den första klubben jag var på i Antwerpen och den är minst sagt speciell för mig. Det hände mycket roligt den första kvällen och minnena kom på en gång igår. Han var där och vår låt spelades nästan på en gång jag kom in. Det var frestande att försöka på nytt, men jag insåg att det bara skulle vara korkat. Så jag gick fram och pratade, låtsades som att jag inte såg honom när vi var uppe och dansade (pff, jag hade full koll) Jag har hellre kvar mina minnen istället för att riskera att förstöra dom. Festen som var på klubben kallas The Love Below och dom kör så grymt skön musik. Det är äldre låtar, soul mm. Igår körde dom en jäkla massa Michael Jackson så nu e jag fast. Vi var där och skakade rumpa till kl.6 på morgonen. Var hemma vid 7 efter att ha vinkat av de andra. Det var en riktigt rolig helg. SÅ nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka? Yeah right!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0