It's a record!

WOW, vad hände?
Idag e det rekord, BIG time! Var kom alla ni ifrån?
I greet you!

Jag var precis lite olydig.
När mamma och pappa var här i september hade de med sig paket till min födelsedag. Ja, ni hörde rätt! Flera paket som bara låg och stirrade på mig. Jag lovar, jag kunde höra röster i huvudet. Det är tortyr!
-Öppna oss...
Men jag har varit riktigt duktig-fram tills idag. Idag blev jag alldeles för nyfiken och öppnade ett utav dem. Dte var två jättemysiga ljus. Passade perfekt, för idag e det riktigt kallt i lägenheten. Jag har till och med satt på elementet, så det är väl bara att inse att vintern är här. Men resten av paketen ska jag banne lyckas hålla inslagna till nästa vecka.

På jobbet körde jag lite mer träning med bitchen. Jag lovar att vi bara kallar dom det på skoj. Dom e riktigt roliga faktiskt. Har lyckats hålla fjärilarna i någorlunda schack idag. Efter jobbet blev det lite shopping. Ett par jeans,tröja o tröja. Tyckte det var dags att spendera lite av alla pengarna. Resten sparar vi till solen. Madde, Martin, Stefan och Carlitos kom ju på den briljanta iden idag att vi skulle åka till Gibraltar? Fråga mig inte vad dom fick det ifrån? Vad gör man i Gibraltar?

Fixade ny design-igen!
Ska ni nån gång fixa snygg design ska ni kolla in Linns sida. Grym tjej som alltid hjälper till.


Kommentarer
Postat av: Lalla

Nar ar din fodelsedag? :)

2009-10-08 @ 21:24:05
URL: http://julialex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0