Eat a lot of carrots and you'll get orange

Jag har dock inte ätit några morötter...lyckades ändå!

Skitdagen blev ännu mera skit och jag skulle verkligen vilja ha någon att bara krama om nu. Ni vet, nån som ger en gulliga pussar, kramar om en och pysslar med mitt hår. Någon som smeker kroppen md fingertopparna så man nästan somnar. Någon som låter mig ligga på hans bröst, trots att hans arm somnat för länge sen. Jag vill kunna gosa ner mig i någons hals ikväll och lukta på hans hud, ni vet den där speciella doften som bara han kan ha. Vill att någon ska krypa ned bakom mig under täcket och hålla om mig och pussa mig i nacken. Vill höra 3 ord som får mig att le från öra till öra...
Önskar bara att jag visste vem den där någon är?



Tvingade mig ner på stan idag för att hämta upp mina bankkort som skulle ha kommit, gick in på banken men där fanns inget att hämta. Så jag fick gå vidare till ett växlingskontor för att ta ut sista slantarna på mitt trasiga VISA kort eftersom bankerna vägrar ta emot VISA kort. Blir så trött på att VISA kort som ska vara så bra, är helt odugliga här i Belgien. Sen köpte jag lite juice och tog mig till frisören. Det har varit äckligt jävla varmt idag och sen under kvällen började det äntligen regna och åska. Det behövdes en rensning i luften! Satt hos frissan i över 3 timmar för att bli blond, men det gick åt helvete. Visst, från att ha varit svarthårig är det ju bra, men nu e jag ju morot istället. Sen lyckades jag klippa tant frisyr åxå. Kan hända att jag överdriver allt, men just nu känns det som att jag lika gärna kan raka av mig håret. Så jag ska låta håret vila några veckor innan jag kan fortsätta blonderingen. Har köpt silver schampo och silver intensivinpackning så har jag tur kanske lite av moroten försvinner. Nej, fan för den här dagen!

Har bara druckit juice idag och nu när jag tänkte vara duktig o laga mat inser jag hur värdelös jag e på att handla mat. Kokar makaroner nu som jag får krydda med lite curry o sånt. För de e allt jag har, förutom den där rödlöken.

Sorry för allt gnäll! Ska bättra mig till i morgon hoppas jag!



I say we shave it off!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0