Egoist Malin

Idag är jag lite låg...
Morgonen började med att väckarklockan ringde alldeles för högt och fick mig att inse att allt bara varit en dröm. Det var inte på riktigt men ändå var det inte helt overkligt. Jag låg kvar i sängen och väntade på att alarmet på mobilen skulle ringa. Efter ännu några minuter i sängen placerade jag mig i duschen och försökte skaka bort alla onda tankar.
På jobbet höll jag mig nästan vaken tack vare lite Red Bull och Cola. En massa ny information skulle pumpas in i huvudet och omvandlas till förståelig fakta. Nya papper med ord som jag borde läsa igenom nu, men som kommer ligga orörda i mappen till i morgon.
Syrran skulle ha telefonintervju idag men det var en tjej  som skulle ge besked först, så Tinis står först i kön.
Jag kom hem från jobbet, gjorde lite äcklig mat och sen ringde du...
Nu är jag tillbaka på ruta ett igen.
Har tagit Indierns sista öl, lovar att köpa nya i morgon, Sath! Lyssnar på lite sorglig Smashing Pumpkins och tycker synd om mig själv. Tittar på klockan och önskar jag kunde få gå och lägga mig snart.

Jag var den som gjorde slut och den som helt plötsligt flyttade till Belgien. Det var jag som tappade bort kärleken så jag borde vara glad nu. Och visst är jag glad att jag fått chansen att komma till Mechelen. Ingen tvekan om saken! Men jag känner mig ändå bortknuffad på nåt sätt. Nu är hon där och leker mitt liv, på sätt och vis. Hon ligger i min säng, lutar sig mot mina soffkuddar när hon tittar på Two and a half Men på min TV. Det är hon som myser med mina hundar, tjockChili och fjollSputte. Hon som får dom att vifta på svansen. Det är hon som spelar kort med dig och det är hon som umgås med din/min extra familj och sover på mitt/vårt loft tillsammans med dig. Hon invaderar och tar över mitt revir, som egentligen inte är mitt revir längre. Jag sa ifrån mig den rätten. Men det känns ändå som mitt. Du är min, ni är mina!
Sen att jag har avskytt henne sen första gången jag såg henne, gör inte saken lättare.

Men jag har ingen rätt att vara bitter. Även om jag avskyr henne och det ni gör tillsammans, är jag glad för din skull. Tvivla aldrig på det! Ta aldrig åt dig av det jag säger. Det enda jag bryr mig om är att du mår bra. DU är viktigast för mig!

Men idag är jag egoist så idag får jag gråta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0