This Is A Story About Boy Meets Girl



Sådär lagomt imponerad i morse när jag legat med en damp katt i sängen i timmar kändes det som och olycktligt ovetandes sträckte mig efter mobilen och tänkte att tio, elva kanske klockan är ändå...07.13

Så det var bara att gå upp och göra frukost, gå ut med hunden, fylla tvättmaskinen, vek ihop alla kläder som jag kastade runt igår i garderoben, vattna blommor, klippte klorna på hunden, läsa bok, leta reda på alla skor som gömt lite här o var, diska och sen gick vi ut igen på en och en halv timmes promenad i solskenet och lekte med hundar i parken. Kom hem, lagade mat, hängde tvätt och fyllde på med ny smutstvätt, diskade kastrull och sen bäddade vi ner oss till mysfilmen och två timmar senare vaknar jag ännu en gång av en damp katt i ansiktet som vill ha mat.

Så nu kör vi igen och dammsuger, tvättar golv och fixar lite mer tvätt. Jag tänkte att eftersom jag har hela dagen på mig idag så ska jag till och med färgsortera tvätten!

Åh, älskar söndagar och att få tvätta och städa rent allt. Trodde aldrig jag skulle säga nåt sånt, men fan va gött det e att få städa, haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0