More Of An Observer
Har kommit på att jag hatar Melodifestivalen!

Låter så töntigt men jag missar ALLTID melodifestivalen och om det är nåt som triggar igång hemlängtan så är det just det. Det slår aldrig fel.

Idag  kom jag på mig själv inne på arbetsförmedlingens hemsida, skakade vett i skallen och började tänka på Tias som har fått världens bästa jobb och åker runt som ljustekniker, nyss hemkommen från kina, snart iväg till Brasilien och sen en månad i Miami och jag blir trött på mig själv som får hemlängtan pga melodofestivalen.
Fan, skärp dig Malin!
Så då gick jag över till resebloggar istället och hamnade i Australien för självklart måste alla åka dit och leva loppan...trött! Lyckades virra bort till L.A och tänkte att fan, dit skulle man! Men är rätt så säker på att L.A inte är rätta stället för mig.

Så min slutsats av det hela var att försöka få det där jobbet som Content Specialist på PayPal så jag får lite mer lön, har råd att köpa mig ett par nya skor och jeans, framkalla en massa kort att tapetsera väggarna med och ta mig ut ur lägenheten oftare. Lättare sagt än gjort.

Jäkligt random igår när en tjej från jobbet kom och hälsade på. Vi har aldrig pratat med varandra, sagt Hej två gånger kanske. Vi har skrivit lite på MOC'en - typ jobbets msn chat men inte mer och vi bestämde oss för att hitta på nåt i helgen eftersom vi har samma shift. Så igår fick jag ett sms som undrade om hon inte kunde komma över en sväng med sin hund och det tog mig nära tre timmar och två öl innan jag lyckades svara och jag tror varenda nagel gör ont idag efter att ha trimmat för hårt med käften.

Mötte dem vid spårvagnen och gick till ängen där hundarna fick bekanta sig med varandra lite. Hon har för övrigt världens sötaste hund och han påminde så mycket om Sputnik med den där idiotviftande lilla svansen och studsar fram. De fattade tycke för varandra på en gång och till slut var det faktiskt min hund som gav upp och somnade. Trodde jag inte var möjligt!

Hemma i lägenheten satt vi och pratade lite på golvet och tittade på när galningarna sprang omkring och lekte med lilla Fröken nyfiket tittandes på uppe på hyllan. Världens drygaste och coolaste katt för övrigt. När vi satte oss i bädd sängen med te och varma mackor för att titta på film hoppar hon glatt upp och klämmer in sig för lite mys bredvid Puppy. Bryr sig inte det minsta om att det är en helt ny hund i lägenheten, för på kvällen ligger man alltid och myser där ju...

Det var en duktigt påfrestande kväll men nyttig. Inte pga henne för hon är jättetrevlig men hela den här sociala biten är inte min starka sida längre. Men nu har jag iaf haft tre stycken på besök i lägenheten sen i november - framgång, haha!

Skulle ha träffat Will idag men det var lite för mycket. Har antisocial bakfylla sen igår och stängde in mig med en massa choklad och filmer istället, regnar ändå ute. Har satt mobilen på flightmode så om jag inte svarar är det därför. Tror jag ska låta den vara så ett par dagar.


och nu får ni fan sluta föda en massa söta bebisar och gifta er och fan vet allt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0