So Let Us Get Married And Have Another Baby

 
Mina dröm projekt är satans aktiva den här veckan. Vaknar helt kallsvettig varenda morgon och bara av att somna om har jag kommit in i drömmen där jag jag lämnade den. Är helt slut när jag vaknar. Intensivt minst sagt!
 
För två nätter sen kunde jag lätt ha smällt till syrran om hon varit i närheten för sitt oansvariga beteende. Jag jagade henne hela natten och försökte komma undan farliga Bahamas gäng typ. Kommer fortfarande ihåg drömmen i detalj så hon får passa sig, syrran!
 
Nattens dröm var sådär irriterande, varför måste jag vakna för? Det var en saga, en självklar film succe! Jag träffade underbaraste mannen, alltså helt perfekt. Haha, blir knäsvag bara jag tänker på det nu. Träffade honom flera gånger för första gången (det vilade en förbannelse över vår kärlek och så fort det blev bra började allt om från början) men till slut förstod vi vad som hände, så vi kom på hur vi skulle bryta förbannelsen. Vi hade känt varandra i ett par dagar bara men allt var så irriterande perfekt och han var så himla mysig och vänlig, så vi gick till kyrkan och bestämde tid för giftermål några timmar senare. Det skulle ju garanterat bryta förbannelsen. Icke! Jag gick vilse, blev lurad av taxi chauffören, gick in i ett fik i stan och kom ut på en ö i havet?? En smula irriterande när man är på väg till sitt eget bröllop!
 
Så nej, jag fick inte min dröm man men jag har fortfarande huvudet inställt på att han faktiskt finns och att jag faktiskt träffade honom. Sitter och funderar på om jag faktiskt har träffat honom förut? Har en ite luddig bild i huvudet och jao, kanske. Det är det som är det värsta med att komma ihåg drömmarna - man börjar analysera!
 
Men om ni undrar så sitter jag på framsidan idag i solen och är väldigt giftasugen... så ni vet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0