Throw Up Now Or Later?



Fy helvete vad jag mår nu  :s
Har packat om väskan x antal gånger nu och vägt så jag kan få med mig allt utan att behöva betala en förmögenhet i övervikt. Krävs lite mer planerande med en hund. Så 10 kg till mig och 10 kg till Puppy och hennes bur...orättvist! Men har redan fått med en liten väska med Claudia som ligger och väntar där nere på mig. Ah, sjukt!

Har inte riktigt velat rycka bort adresslappen på ryggsäcken som det står GuangZhou på riktigt än. Hittade lite skräp minnen från Kina där den var senast. Små lappar jag inte har en aning vad det står på, men det var lite spännande. Nu ligger det en svensk-tysk ordbok där istället. Mitt handbaggage kommer ännu en gång vara alldeles för tungt, men det e bara att hålla god min när man passerar allt flygfolk. Nånstanns måste jag ju gömma alla kilon.

Puppy ligger uppe hos mamma och pappa och sover inatt. Hon tittar konstigt på mig och när jag packade ihop hennes saker rymde hon upp till dom. Hon vet att nåt e på G nu och i morgon kommer jag dö lite igen när jag måste lämna henne till flygpersonalen. Det e ju min lilla bebis och det gör ont i mig ju  :(

Måste på toa och nervdampa lite nu

Uuh, är så nervös så jag kan spy nu, på riktigt!
Klockan har gått alldeles för snabbt idag och det e lite sådär panikartat nu. I morgon går flyget och sen e man tysk! Jag och puppy ska lära oss tyska och försöka att inte tappa bort oss allt för mycket. Nervous much?



Vet inte varför eller vem det är? men tydligen ska man få tur om man tar på den här statyn i Bryssel "mentalklapp"



Nu e det du och jag puppy!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0