We All Have Sparkles Of Fireworks

Av nån anledning har jag varit helt död igår och idag och det har varit värk och blåmärken. Så idag sov jag till två innan Maja tyckte att vi skulle åka till Bondi Beach och jag gnuggade gruset ur ögonen och svor åt träningsvärken.

 

Vi hoppade på bussen till Bondi, köpte varsin hamburgare och åt på stranden. Måste dock erkänna att första intrycket av Bondi var lite besviket - det var ju så litet? och skitigt! Vi lyssnade lite på ett band som spelade på scenen nere vid stranden för det var surf tävling idag tydligen. Passande för idag var vädret lite sämre än vanligt. Sen gick vi upp på klipporna och traskade runt mellan stränderna. Det var lite Howth känsla i det hela och supermysigt och fint. På en strand var det hundkalas och en massa spralliga doggar som sprang tassarna av sig efter den där bollen. Det blev en liten paus där på klipppan, för det var så himla kul att bara titta på dom. Och gud vad jag saknade mina små troll där hemma i Hjo.

Vi gick tillbaka till Bondi och njöt av sista kvällssolen och spanade på surfare. Det är fan löjligt vad många snygga killar det finns här och alla har den där sköna avslappnade surfstilen med lite halvlångt ruffsigt solblekt hår... jag gör mitt bästa för att inte glo, men de e svårt!

 

 

 

'Men jag ändrade mig vad gällde Bondi på kvällen när stranden gallrats ur på folk och uteserveringarna körde igång grillen och gatumusikanterna tog fram gitarren - De e jättemysigt!

Stämningen är sådär härligt avslappnad, människor ligger på gräset ovanför stranden och umgås, kör sina engångs grillar, dricker och myser. Ett gäng hade till och med kört dit en soffa och ställt upp för kvällen.

 

På kvällen gick vi över gatan, ner till hamnen och satte oss nere vid vattnet. Varje lördag bjuds det på fyrverkerier och varken jag eller Maja har lyckats se det än. Lite konstigt kan tyckas, då vi bara behöver gå ut på balkongen för att se det, men men! Dom var en timme sena, men det var det värt. Imponerande! Vi tog en extra tur på vägen hem och promenerade lite längst hamnen. Fick skratta lite åt mig själv när jag gick där bland alla barer och restauranger och tänkte att det kändes precis som när man var utomlands...hmm

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0