Best Fuck Off Ever Told By Me

Jag kanske borde skämmas, men egentligen inte.
Herregud va skönt det var!

Idag bad jag chefen och hans crew att dra åt helvete...

Har jobbat på den där baren nån månad nu, men aldrig riktigt känt att det klaffat.
Chefen är ännu en utav de där äckliga människorna som alltid sätter sig ovanför alla andra och allt ska klaffa och servas enligt deras önskemål. Man fick alltid höra: "Malin, den här beställningen är till chefen och hans kompisar, se till att det går snabbt och felfritt" och alltid med den där allvarliga blicken som sa - gör du bort dig åker du bort! Fan, killen är bara mänsklig, ingen jäkla Gud! Och de andra som jobbar där dansar glatt efter chefens pipa och beter sig som ett pack åsnor.
Det fanns en tjej jag gillade som fortfarande betedde sig normalt. Enda jag kände jag litade på och som inte skulle springa o skvallra för chefen minsta lilla fel jag gjorde.

Jag jobbade två lördagnätter och båda var lika hemska. Den ena bartender säger åt mig att göra ena saken bara för att nästa grininga tjej ska komma och med en suck fråga va fan jag höll på med? Så många gånger jag bara ville explodera i deras ansikten och säga åt dem att hålla reda på vad dom själv gjorde, för jag gjorde bara vad dom sa till mig. Och aldrig var det en snäll rättelse, utan alltid den där djupa sucken och blicken som sa att de helst inte ville ha mig där. Sen har dom mage att komma och fråga om allt är ok när jag snäst av dom?

Som när jag som fortfarande är normal och mänsklig erbjuder en av chefens stammis en gratis öl en lördag natt (efter att han hoppat in och skitat ner sig när vi fått stopp i avloppsrören) blir tillsagd av inte en, utan två utav bartendrarna innan jag blir invinkad av chefen för att få skäll att jag gett bort en öl för 4 euro - Det får bara chefen göra! Men ge er för i helvete! Men jag log och bad om förlåtelse för det verkade vara det enda man gjorde på det där stället.

Eller som när jag jobbade en kväll och kollade ute serveringen där bla chefen satt med några vänner och han plötsligt stormar in, förbi mig i dörröppningen, bara för att gnälla hos den andra bartendern att ingen frågat vad hans två nyanlända vänner ville dricka, så att hon sen kunde säga till mig. Då ska ni veta att jag stått där, 1 meter ifrån dom och väntat på att de nya gästerna skulle sätta sig ned så jag kunde fråga. För man ska inte stressa gästerna hade jag fått lära mig. Så jag blev tillsagd att ta deras order, för det var chefens vänner och sånt måste gå snabbt coh felfritt. Jodå, jag stod där i 5 minuter till innan dom satte sig ner och orkade slösa ögonkontakt med mig för att beställa sitt jäkla kaffe.

Patetiskt vad fega dom var och föjlde varje liten rörelse chefens finger pekade mot

SÅ jag bestämde mig att det var dags att ge upp det där stället för jag funkar inte bland sånt folk helt enkelt. Problemet var att jag kunde inte komma på nåt sätt att säga upp mig utan att få skit tillbaka, så jag valde det jag trodde var mest troligt för ömkan. Jag sms:ade lill chefen och sa att jag skulle flytta tillbaka pga personliga skäl och bad om förlåtelse för att jag orsakade problem och skulle hämta min sista lön. Fult, jag vet, men jag kände att det tvunget att ljuga lite. Så vad får jag som svar:
"Du vet inte vad respekt är tydligen med tanke på all tid och pengar vi lagt ner på dig för att träna upp dig. Chefen är så upprörd så han tänker inte ens ge dig din sista lön"

Visst, jag drog en lögn...men tänk om jag inte gjort det. Tänk om det faktiskt låg nåt allvarligt bakom varför jag flyttar hem? Det är ett äckligt jäkla pack och det kändes så förbannat bra att be dem alla dra åt helvete!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0