We're Burning Down The Highway Skyline

Idag är en bra dag, har liksom gått och nynnat lite för mig själv hela dagen.

 

 

Vet inte riktigt varför, men det känns bra idag. Trots att jag har skavsår ungefär överallt och ont i ena höften ( tror jag vickar snett på stjärten :p ) så har allt gått sådär skönt bra idag! Vaknade av mitt underbara mobil larm i morse. Haha, jo de e sant...jag har faktiskt saknat Radiohead och House of cards. Har alltid vaknat innan den här veckan och det är bästa låten att vakna till. Snoozade lite så jag kunde få höra den igen. Traskade till skolan och började kladda med foundations och färger. Rosie var offret idag, den andra utbölingen här på ön, haha. Hon är från London och det var kul att få lära känna lite nya klasskamrater. Igår verkade det helt omöjligt att få till alla färgkombinationer, men det gick riktigt bra idag. Rosie blev skitsnygg och det var faktiskt inte enbart för att hon är det annars med.

I did good!

Och Netty berömde oss, så jag trippade hem efter skolan, nöjd och glad!

 

Smet in på Coles och handlade nudlar, en snickers, bananer och en låda vitt vin. Tyckte faktiskt att jag kunde få unna mig lite gott en sån bra dag. Gick hem över min bro och kollade mailen. Har iaf fått en blankett av ett företag vill att jag ska fylla i. Så jag får väl försöka ljuga ihop nåt. Fick även svar från sjukhuset i Darlinghurst som har nåt projekt på g som jag anmälde mig till. Lätt förtjänta pengar!

 

Maja är borta ikväll så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu?

Är ju ledig från skolan resten av veckan.

 

Skolan

 

 

På väg hem över bron.

På morgonen får man trängas med kostymnissar och på eftermiddagen blir man antingen påsprungen eller påcyklad av alla hurtnissar som försöker vara nyttiga.

 

 

 

Skål på er!

Sla nog försöka få lite färg på mig ikväll.

Orättvist när alla andra i klassen är bruna och jag är en liten blekfis

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0