My Feet Walked A Mile Too Long

Åh herregud vad mina fötter gör ont!

Lyckades skramla ihop tre timmars sömn inatt, tvingade mig upp ur sängen, halvsomnade i duschen, stegade upp mot färjan, halvsov halvtimmen det tar att åka till Manly, mötte upp Essi och syster och kämpade mig till ett något sånär vaket tillstånd den timmen det tog att åka buss till festivalen. Halvt i koma!

 

 

Men men, efter några timmar var jag igång igen innan jag bara kände för att däcka när Iron Maiden spelade som sista band. Dom var inte tillräckligt imponerande för att hålla mig intresserad. Vädret hade lite svårt att bestämma sig, så det växlade mellan strålande sol och duggregn. men alltid varmt och klibbande så huden doftade lite annorlunda mot vad rosor luktar. Men ja, höjdpunkterna på festivalen:

 

 

*Slash med band

När han körde en gammal låt från hans band, Slash's Snake Pit och Guns'n'Roses gamla Sweet Child Of Mine...nostalgiiii

 

 

*30 Seconds To Mars

Har alltid velat se dom live efter deras Closer To The Edge video. Han är överallt på scenen och snålar då inte på energin. Lite synd bara att ljudet var lite lågt och att Jared inte var riktigt lika snygg som jag hade hoppats

 

 

 

*One Day As a Lion

Ah, Zack de la Rocha's nya band - sångaren från Rage Against The Machine. Kan helt enkelt inte få nog av den lilla mannen som skriker ut politiska saker jag inte har en aning om vad det betyder. Han fick mig på fall helt enkelt  <3

 

 

 

*Rob Zombie

Jag trodde aldrig att jag skulle få se dom live så det här var absolut kvällens höjdpunkt. Det var smockat framför scenen och när han kör sista låten - Dracula               Satans va bra det var och håret reste sig längst armarna. Har försökt filmat, men min kamera är kass på att filma och fixa godkänt ljud. Men jag kan fortfarande höra dom i öronen, haha!

 

Inte min video, utan det är från Brisbane's Soundwave som var innan Sydney

 

 

 

Maiden var tråååkiga

 

Nu måste jag försöka sova lite så jag orkar med skolan i morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0