It's a HippieStage

Så var man ledig resten veckan och jag har ingen aning hur jag ska kunna sysselsätta mig hela den tiden? Börjar känna mig lite som Maddo, haha!

Idag på lunchen åt jag min banan i Victoria Park, tror den heter så, och matade fåglar. Tror inte mina klasskamrater var lika fashinerande som jag av alla roliga former som kom fram och ville smaka. Dock ville inte den utmanade komma ner på marken utan satt kvar där uppe i trädet och kikade nyfiket ner. Envisa jäkla papegojor! Himla fin park för övrigt och jag tror jag ska besöka deras pool nån gång.

 

Efter skolan gick jag hem och tog på mig shortsen och hämtade kameran, sen var det promenad i det fina vädret. Traskade runt i området och kom överens med mig själv om att det var fint och att jag kanske skulle kunna bo här. Tog kort på alla mysiga små hippie kollektiv. Det är inte det, men ser ut så. Lite lagomt skabbiga och gömda bakom växter. Åh, jag skulle kunna göra det så mysigt! Och hör på det här: jag gick inte vilse en enda gång! Trots att jag inte visste vart jag gick ;)  Tyvärr hamnade jag på restaurang gatan och höll på att dö av hunger när alla Indiska restauranger radades upp efter varandra. Stod och stirrade länge på en Kina restaurang som hade Mabo Dofu och blev lite sur att jag inte tagit med pengar. Så gott!

 

 

Nu har jag skrivit om mitt CV igen och skickat iväg till lite ställen. Har ätit gröt och saltgurka och insett att jag är alldeles för trött för att gå och köpa öl. Jag har varit tok sugen på öl sen i måndags. Har inte druckit en enda öl, läsk, ätit nåt onyttigt eller rökt en enda cigarett sen jag kom hit. Är fan på tiden snart!

 

Just ja, har kommit på en till häftig sak med det här lilla landet!

Igår kväll när jag stod ute på balkongen och pratade med Johan, kom det en jäkla massa kråkor flygandes...trodde jag. Men neddå, det var gigantiska fladdermöss och jag blev helt lyrisk!

 

Håll ut till på fredag, då kommer alla bilder

 

 

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0