I'm The One That You Wanted, I'm Your Superbeast

Jag är så uttråkad, nervös, hypad och allt där mellan...vette du fan hur jag ska överleva morgondagen? Känns som att man sitter och väntar på en avrättning eller nåt. Kanske inte lika drastiskt, men påfrestande som fan. Dock på ett bra sätt. Och ännu bättre - istället för att fokusera på den där cyklonen som drar in över Australien i morgon, är det även värmebölja just nu. 40C i Sydney idag! Jag har bokat stranden med Kim på lördag!

Vad har jag annars gjort idag då?
Jo, först var jag och fixade nya P-piller och försökte bli ordentlig. Har provat syrrans några veckor nu och det känns som att tuttarna ska sprängas. Värsta Pamela Andersson, haha! Jäkla hormoner. Och helvete vad dyrt det var! Sist jag köpte var jag så där ung och färsk, nu är det bara att punga ut med pengarna jag inte har. Nästan så jag funderar på att skita i att hämta ut dom.

Har skrivit ut en massa CV och gett mig själv en örfil när jag höll på att söka jobb på en Service Desk. Inget mer IT jobb nu, 2 år får vara nog.

Rökte en tredjedels cigarett, knappt, och insåg att det var förbannat äckligt - YES!

Tog med mamma in till Falun för filmkväll med bror och Ida och svor åt att ingen gjorde nåt vettigt i filmen.
Kollade på The Experiment och den är att rekomendera. Fruktansvärt sjuk film och ännu värre när den är byggd på verkliga händelser. Sen är ju Adrien Brody med åxå...himla fin att titta på!

Kollade på The Tourist när jag kom hem och den var ju helt förskräckligt dålig. Besvikelse. Inte ens Depp var snygg :(

Nu sitter jag och lyssnar på mina gamla älsklingar som jag snart ska få se i Sydney - Rob Zombie!
Dom var mitt trogna promenad sällskap förut när jag bodde i Falun i min första lägenhet!
Underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0