Dag 07 – Vänner

Ja, här kommer det inte stå så många, så ta åt er

 

 

Jeff/Jeffi


En helt underbar kille jag fick äran att få lära känna i Belgien.

Efter några veckor på nya jobbet hade vi fortfarande inte fått börja jobba med nya klienten, så dom lånade ut mig till Jeffs team i en vecka. Jag hade ingen aning om vad jag gjorde, men Jeff tröttnade som tur var inte på mina frågor. Så när veckan hade gått frågade jag om han skulle med ut i helgen och på den banan är det. Vi har gjort så jäkla mycket kul tillsammans - tagit bilen till Paris över natten, gått på Vampire Parties, paddlat kanot i bergen, åkt på Sensation, dansat oss svettiga på Stereo Sushi varje helg och jag saknar verkligen våra uppesittar nätter och diskussioner. Och jag hade sån tur att Jeff tog över min lägenhet sen när jag flyttade till Irland, så jag hade fortfarande ett hem att komma tillbaka till. Men jag har sagt åt honom att boka Dusseldorf för nyår  :)

 

 

Bruce/The Cowboy

Här har vi andra delen av den Belgiska galenskapen!

Bästa vännen till Jeff och jag fick tillåtelse att vara med i deras gäng. Jag har nog aldrig mött en människa som kan prata så mycket och så konstigt, som Bruce. Han är en liten clown och riktigt underhållande att ha och göra med. Jag har ingen vart han får allt ifrån, men fantasin är det inget fel på. Träffade honom för första gången när han hade födelsedagsfest i Jeffs trädgård och sen gick vi vidare till en goth fest. Och det klickade liksom direkt. Det är svårt att inte göra det, för han är världens goaste kille. Och han finns alltid med och hämtar upp mig vid flyget när jag kommer hem igen och hälsar på. Sen sjunger vi hela vägen hem till Hoboken/Antwerpen

 

 

 

Maddo

Min lilla Maddolään som jag inte alls tyckte om första dagarna på jobbet. Hon såg ju så bitchig ut, haha! Sen satte dom oss brevid varandra och nu är hon bland det bästa jag vet  ;)   Hela tiden i Belgien fick vi höra att vi var systrar/tvillingar och självklart fick vi lov att jäklas lite med folk om dom nu var så dumma. Hon flyttade tillbaka till Sverige men ganska snart möttes vi upp på Irland igen och syskon ryktena förföljde oss. Insåg att vi var grymma på att synka varandra och hade båda en vana att pipa när något sött dök upp. Vi kunde sitta och gråta av skratt åt precis ingenting och det var vi som bossade över det nya teamet på Irland. På både gott och ont.

 

Saknar min lilla fröken nåt oerhört och hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får se henne igen. Om inte här, så i Sverige eller Irland! Och eftersom hon är så kräsen på att vara med på kort och jag har hittat en massa roliga fulkort på oss, valde jag ändå ett där jag ser konstig ut och hon tittar inte ens in i kameran...så jag har godkänt den i förväg :)

 

 

 

Tias

 

Min Tias kommer alltid ha en speciell plats i mitt liv.

Han är den enda jag fortfarande har kontakt med och fortfarande verkligen vill ha kontakt med sen tonåren. Vi var med om en hel del tillsammans. Vi åkte utomlands tillsammans när vi var 16, julshoppade i London och sommaren efter firade vi vår ett års dag i Spanien. Vi åkte på Hultsfred och Roskilde festivalen och vaknade upp mitt i en hundutställning, jag sprang runt på Haraldsbogymnasiet och gick på trum och estetkonserter och han var den som fick mig att sluta med dåliga ovanor. Min hjälte helt enkelt! Så honom kommer jag aldrig riktigt släppa iväg för långt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2011-02-26 @ 21:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0